Žila příliš rychle a zemřela příliš brzy. Podle známých brala drogy a trpěla závažným onemocněním, údajně rakovinou. Kvůli tomu nosila i paruku. Právě nemoc mohla být důvodem jejího dobrovolného odchodu ze života. Před časem způsobila skandál v pražském klubu, kde pobíhala nahá a dožadovala se pěti minut na sex. Ze světa se ale 29. května rozhodla odejít potichu, beze slov.

„Vůbec nic nenaznačovalo, že chce spáchat sebevraždu. Kolem páté hodiny odpoledne v klidu přišla k průhledu dolů, přelezla zábradlí a hned skočila. Nic neřekla a ani nevykřikla. Byl to okamžik,“ tak viděl tragický konec rapperky Fernando Osankabene (32), který pracuje v nedaleké indické restauraci. Její poslední chvíle viděl ze vzdálenosti asi sedmi metrů.

Dopadla před stánek s trdelníky

Naopak úděsný pohled se vzápětí naskytl dvěma pracovnicím vyrábějícím trdelníky. Od místa dopadu byly pouhé tři metry! „Byly z toho úplně v šoku. Byl to podle nich strašný pohled. Úplně se rozklepaly, a to se rychle otočily. Té nešťastnici po dopadu na zem spadla z hlavy paruka,“ popsal událost jejich kolega Václav Kovařík.

V době, kdy Sju Kjut skočila ze 4. patra, je obchodní centrum plné lidí. „Byl zázrak, že nikomu nespadla na hlavu. Mohla zabít i někoho jiného,“ přidal postřeh výrobce trdelníku.

Přestože od sebevraždy uplynul už týden, dodnes není u otvoru žádná zábrana, která by mohla další sebevrahy odradit od podobného skoku. „Snad to už nikoho nenapadne, ale dobrý pocit z toho tedy nemám. Člověk se nyní tak podvědomě dívá pořád tím směrem,“ přiznal Kovařík.

Případem se zabývá policie. „Mohu potvrdit, že prošetřujeme okolnosti, které vedly k tragické události v obchodním centru," uvedl mluvčí policie Pavel Šváb.

Fotogalerie
18 fotografií