Královna se s Meghan 14. června zúčastní oficiálního otevření divadla Storyhouse Theatre. Budova z 30. let ve stylu art deco 1930 dostala novou funkci coby knihovna a centrum filmů a zábavy. Obě dámy také poobědvají v Chester Town Hall a poté slavnostně otevřou most Mersey Gateway Bridge, informují webové stránky královské rodiny. 

Bude to vůbec poprvé, co se královna na veřejnosti ukáže spolu s vévodkyní ze Sussexu coby zbrusu novou součástí monarchie. Přitom vévodkyně Kate si krátce po svatbě s Williamem (35) v roce 2012 mohla o společných akcích s královnou jen nechat zdát.

Zato Meghan si Alžběta »pouští k tělu« hned. Navíc v nepřítomnosti dalších členů rodiny a svou choť tentokrát nedoprovodí ani princ Harry, jak tomu bylo v případě narozeninové oslavy prince Charlese (69). Na ní se novomanželé ukázali spolu, a to už pouhé tři dny po své velkolepé svatbě.

Fotogalerie: Uniklo ze svatebního mejdanu Harryho s…
189 fotografií

Od té doby se společně neukázali, ovšem oba by se prý měli v sobotu objevit i se zbytkem královské rodiny na balkoně Buckinghamského paláce v rámci oslav Trooping the Colour.

Podle zahraničních médií Harry a Meghan minulý týden odjeli na krátkou svatební cestu do Fairmontu v Kanadě, kde jsou ubytováni v hotelovém areálu Jasper Park Lodge. Přespávají prý v kabině 'The Royal Retreat' (Královské zátiší) s krásným výhledem.

Jinak ale novomanželé mají velmi nabitý program. Před začátkem léta by měli odjet na dvoudenní návštěvu Dublinu a zase v Sydney navštívit šampionát Invictus Games a posléze by měli pokračovat na cestách po Novém Zélandu, Fidži a Tonze.

VIDEO: Harryho Meghan má štěstí: Před 80 lety by ke dvoru nesměla!

Video
Video se připravuje ...

Harryho Meghan má štěstí: Před 80 lety by ke dvoru nesměla! Redakce Blesk, Reuters

 

Fotogalerie
45 fotografií