„Celá pravda o mém životním příběhu, která v televizi nebyla!" lákal Láďa své fanoušky na Instagramu na živé vysílání, v němž odhalil, že jeho soužití s matkou bylo často velmi náročné. „Má zvláštní povahu. Jakmile něco není podle ní, hned na každého podává trestní oznámení."

„Žádnou povahou se ale nedá vysvětlit to, že se nestará o vlastního syna," nešetřil mámu mladík. „Kolikrát mě také bila, teď se u ní objevil problém s alkoholem. Je lenivá, nestará se o mě ani o sebe. Před každým jen hraje chudinku," vysvětloval.

Ještě nedávno ale maminku, která je prý po mozkové obrně, chránil a obhajoval. Tehdy se ale ještě tísnili v malé místnosti, kde nebylo pomalu k hnutí, a Laco bojoval za to, aby tam mohli zůstat. Hrozil jim také život na ulici a jemu také dětský domov, kde už v minulosti pobýval. 

VIDEO: Miláček Česka i Slovenska Ladislav Angyal přichází s novým hitem!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Miláček Česka i Slovenska Ladislav Angyal přichází s novým hitem! TV Nova

Jenže pak se přihlásil do SuperStar, kde se mu povedlo ukouzlit nejen porotu, ale i diváky svým spontánním a veselým projevem a vlastními chytlavými písničkami. Neprobojoval se sice ani do semifinále, ale i tak mu soutěž dala šanci na nový život. Řada fanoušků dojatá jeho životním příběhem mu totiž začala posílat peníze a on si díky veřejné sbírce přišel asi na 1,5 milionu korun.

Teď už mu tak nic nebrání v tom, aby se osamostatnil a našel si lepší bydlení. Matku, která ho podporovala na castingu do soutěže, ale s sebou rozhodně brát nehodlá. „Jsem radši bez ní než s ní. Teoreticky žádnou matku nemám.  Já ji jako matku už dlouho neberu a jsem rozhodnutý dát ji do ústavu pro tělesně postižené, tam se o ni postarají,“ šokoval v prohlášení autor hitu Pošta, který nedávno na sociálních sítích přiznal i psychické problémy.

Dost jeho příznivcům se jeho náhlý obrat zdá přinejmenším zvláštní. „Rodina je jen jedna a tu si nevybereme. Ať už je, jaká je. Ale je to hnusné ze strany Laciho. Tím u mě klesl na totální nulu," kritizovali ho někteří lidé v komentářích.

Našli se ale i tací, kdo chápali, že chlapec už chce být nezávislý. „Je to úplně normální, že dospělý člověk se chce osamostatnit a žít sám. Kdyby ho milovala, nebránila by mu v tom. A v žádném případě by ho nepomlouvala po celém městě," zastával se kdosi Angyala a kritizoval přístup jeho matky.  

VIDEO: SuperStar: Ladislav Angyal ve chvíli, kdy poprvé nenadchnul porotu!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Ladislav Angyal poprvé nenadchnul porotu! Je to konec? TV Nova

 

Fotogalerie
101 fotografií