„Vůbec nezvládám stárnutí. Ani nevím, jak bych to měl zvládat. Stárnutí je lidově řečeno na hovno. Zneklidňuje mě, že se rychleji unavuji, že začínám být zapomnětlivý. S věkem přichází různá omezení, ale to se nedá změnit, tak jsem si řekl, že se z toho nezblázním a žiju dál,“ popsal autor hitu Forever Young své každodenní peripetie, podle kterých zjišťuje, že stále mlád jde zůstat jen duchem.

V Česku tento slavný hit přezpíval Karel Gott jako Být stále mlád. Žádný jeho koncert, či vystoupení se bez této písně neobejde. „Musím se k něčemu přiznat! Miluji Karla Gotta a jsem jeho obrovský fanoušek. Když se Karel zmínil, že by rád píseň otextoval do češtiny, řekl jsem, že si s ní může dělat, co chce, a byl jsem neskonale nadšený. Takzvaně dostal bianko šek, že si může dělat, co chce,“ svěřil Blesk.cz Marian.

Pak byla píseň nazpívána i v němčině opět Karlem Gottem a německým rapperem Bushidem. „Tam to bylo malinko komplikovanější. Když za mnou přišel rapper Bushido a chtěl ji přetextovat do němčiny, tak jsem souhlas nedal. Pak ale přišel s tím, že by to nazpíval s Karlem Gottem, a já bez váhání kývnul. Mám v Karla bezmeznou důvěru, že by nikdy neudělal nic, co by písni uškodilo,“ má jasno Gold, který se svou legendární světovou kapelou Alphaville míří v říjnu do Čech. Bude zde mít ovšem jen dvě zastávky, a to v Praze a v Příbrami.

VIDEO: Frontman Alphaville zve Karla Gotta k společnému vystoupení!

Video
Video se připravuje ...

Frontman Alphaville zve Karla Gotta k společnému vystoupení! Blesk TV

 

Fotogalerie
15 fotografií