Sama sobě se nahá líbí a teď se máma Monika z kontroverzní reality show Štiky rozhodla předvést své tělo bez závoje i ostatním.

Nejsem prasopes!

Blesk jsem oslovila s tím, že jsem někde v diskusích byla nazvána prasopsem a dalšími hanlivými výrazy. Chci všem ukázat, že i žena v mém věku může být přitažlivá a sexy!“ vysvětlila svůj nápad Štiková.

Po celou dobu focení pro ni bylo nejdůležitější, aby vypadala lépe než její o 20 let mladší dcera! „Nechci být na Ornellu zlá, ale myslím, že v mém věku nebude mít takovou postavu jako já! Ona je sice hezká, ale nemá ten šmrnc,“ míní Monika.

Rodinná ostuda

Nechápu, že moje matka do něčeho takového šla… Bude to ostuda pro celou rodinu!“ prohlásila Ornella. Nakonec ale souhlasila, že se nechá nafotit ve stejné póze jako Monika. Která z nich je více sexy, posuďte sami!

Fotku dostane mladý milenec

Máma Monika byla s výsledkem tak spokojená, že se své sexy foto rozhodla darovat milenci. „Mám mladého hokejistu. Je mu dvaadvacet let a myslím, že právě on ocení krásu této fotky. Dám mu ji jako dárek!“ prozradila Štiková. „Za chvíli bude lovit chlapy na základní škole! Matka nemá soudnost,“ rýpla si Ornella.

Fotogalerie
16 fotografií

Video: Střet dvou světů! Jak vypadalo setkání Moniky Štikové a Františky?!

Video
Video se připravuje ...

Střet dvou světů! Jak vypadalo setkání Moniky Štikové a Františky?! Aleš Brunclík