Pro Jaroslava byl šok, když se během úterního dílu dozvěděl, že hostitel Josef je gay a žije osmnáct let v partnerském vztahu s mužem. Udělalo se mu najednou zle a vysvětloval to tímto způsobem: „Vždyť jsem seděl vedle teplouše.“ Zatímco jeho soupeřky nechápaly, co má za problém, on se začal projevovat jako pořádný homofob. „Ještě jsem nikdy nebyl takhle blízko s takovým člověkem. Měl jsem zvláštní pocit, že to nepatří do přírody,“ nechal se dokonce slyšet.

Svůj názor se promítl i do hodnocení jídla. „Dnešní večer hodnotím velmi záporně. Vedle teplouše jsem nikdy neseděl. Ale že uvařil maso, dávám tři body.“ O moc klidnější nebyl ani další den. „Neuznávám prostě, teploušové. Myslím si, že to je choroba, je mi jasný, že za to nemůže, nemůžu se ho stranit, ale já bych se držel od takových lidí dál.“ Přesto v soutěži pokračoval a Josefa klidně nechal, aby si u stolu sedl opět blízko něj.

Kromě čtyřprocentní menšiny mu ale zřejmě pijí krev i Slováci. O pondělní hostitelce Monice totiž řekl, že z ní má špatný dojem právě kvůli tomu. „Je ze Slovenska. Mají tam jinou kulturu, jiné jídlo. Jsou upovídaní, nic nedělají, o**bávají práci. Jsou pomalu jako Ukrajinci,“ nešetřil kritikou do kamery Jarda, který se sám za plotnou moc nepředvedl a za suroviny, mezi nimiž nechyběl ani masox, utratil asi jen tisícovku. Kromě toho v pořadu přiznal i to, že ochutnal maso z kočky a moc si pochutnal.

Za jeho chování a řeči ho ostatně také řada diváků nehodnotila zrovna lichotivě. „Jarda je trapák,ubožák a chová se jako debil. Byla bych radši teplá než debilem,“ objevilo se v diskuzi na Facebooku. „Podle mě to všechno jen hraje. Nevěřím tomu, že by mohl být někdo tak blbej. A jestli to nehraje a běhá tu kolem nás takových lidí víc, tak potěš Pán Bůh,“ zhrozila se další divačka. Jiní lidé ho zase považovali za neandrtálce a omezence.

VIDEO:  Jarda se v soutěži předváděl celý týden jako homofob!

Video
Video se připravuje ...

To, co bude během týdne předvádět Jarda, nemá v historii pořadu obdoby! FTV Prima

 

Fotogalerie
11 fotografií