Známý Lázeňský resort nedaleko Prahy přivítá návštěvníky vítání nové sezony v sobotu 

5. května ve 14 hodin v centru areálu u secesního Pavillonu Dvorana, s nabídkou zábavy pro všechny. Na akci přivítá hosty generální ředitel lázní Bc. František Och, své občany přivítá Ing. Josef Bíža, starosta akci podporující obce Mšené-lázně, a také pan farář Mgr. Jiří Čepl, O. Melit s pozvánkou na podvečerní lázeňskou bohoslužbu v kapli Salve. Lázně Mšené zvou všechny své příznivce první květnovou sobotu již tradičně. Řadu roků tak podporují nejen ústeckou lázeňskou turistiku, ale také vztahy s širokou veřejností a všeobecné povědomí o regionu. O oblibě této tradiční akce svědčí i podpora akce z Krajského úřadu Ústeckého kraje.

Autor: Lázně Mšené

Na akci přiláká opět mnoho lidí především program, ve kterém je živá taneční hudba, občerstvení nejen na grilu, degustace vína, vystoupení mažoretek a roztleskávaček, projížďky v kočáře taženým koňmi, ukázka klasických řemesel, oblíbené ochutnávky lázeňských masáží pod stanem a výstava starých panenek a historických fotografií v altánku. Pro mnoho návštěvníků bude atraktivní vystoupení skupiny historického šermu, výstava historických aut a traktorů, i stánek s výrobky dětí z dětského domova z Litoměřic. Děti jistě potěší soutěže a hry, malování na obličej, a místní školkou a ZŠ připravená dětská dílnička, pásmo písniček, a chemická a bublinová show.

 

Autor: Lázně Mšené

Lázně Mšené, a.s. si vyhrazují právo změny v programu i bez předchozího upozornění, a to nejen v případě nepřízně počasí. Aktuální program můžete sledovat na webových stránkách www.msene.cz