Natáčet napravování poměrů v českých hospodách začal Pohlreich v roce 2008, na obrazovkách se pořad Ano, šéfe! prvně objevil o rok později. „Všechno má svůj začátek, ale i konec. A já si stojím za tím, že v nejlepším se má přestat. Proto jsem rád, že mi Prima vyšla vstříc a na konci jsme se dohodli,“ potvrdil Blesku Pohlreich. „Budu jej mít navždy spjatý s někdy až neuvěřitelnými lidskými příběhy a osudy. A na některé se fakt zapomenout nedá,“ shrnul do dvou vět dojmy ze svého kultovního pořadu.

Na TV Prima ale nekončí. O Zdeňku Pohlreichovi v nadsázce říkáme, že je naším rodinným stříbrem, a my rozhodně nemáme v plánu se o něj připravit. Jen jsme v tomto případě vyhověli Zdeňkovu přání – v nejlepším přestat,“ řekla Blesku mluvčí televize Jana Mrákotová.

„Se Zdeňkem chystáme nový pořad, o kterém budeme jeho fanoušky včas informovat. A rozhodně se nikdo nemusí bát, že bychom neodvysílali premiérové díly, které se ještě nyní připravují,“ prozradil generální ředitel Marek Singer.

Není to ovšem jediná změna na Primě v posledních dne. Ve středu oznámil pouhými několika slovy svůj konec na této stanici také reportér Josef Klíma. Z televize odchází definitivně. 

Video: Zdeněk Pohlreich

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Pohlreich Markéta Reinischová

Fotogalerie
30 fotografií