Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nové outletové centrum potěší módní nadšence i gurmány

6. června 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Více než sto obchodů světových i tuzemských módních značek, prémiové restaurace a slevy 30 – 70 % po celý rok. To všechno nabízí čerstvě otevřené centrum Prague The Style Outlets u pražského letiště.

Oblíbené stálice doplní svěží módní inspirace

Návštěvníci outletového centra se mohou těšit na pestrý mix oblíbených značek i úplných novinek na českém trhu. Mezi známými sportovními značkami je například Adidas, Nike, Bogner nebo Alpine Pro. V outletu otevřely své prodejny také mezinárodní módní ikony, například Karl Lagerfeld, Versace Jeans, Trussardi, Palmers, Geox nebo Benetton. První outlet v Prague The Style Outlets otevřelo populární hračkářství Hamleys. Ze Španělska a Itálie přicházejí do Čech úplně poprvé Frankie Morello, Hispanitas, Marina Militare, Gattinoni, Massimo Rebecchi nebo IXOS.

Outlet nabízí prémiové občerstvení

Nakupování si mohou návštěvníci zpříjemnit nabídkou středomořské domácí kuchyně La Pasteria nebo si dopřát tankové pivo v příjemném interiéru Krušovické Šalandy. Oblíbenou kávu nebo osvěžující nápoje je navíc možné vychutnávat při pohledu na přistávající letadla z otevřené terasy s výhledem na Letiště Václava Havla.

Služby na zahraniční úrovni

Nové outletové centrum je součástí mezinárodní sítě The Style Outlets, která svá centra úspěšně provozuje po celé Evropě. Díky tomu do Čech přináší péči o zákazníky na světové úrovni. Prague The Style Outlets například připravilo služby a vybavení, jako je bezplatné Wi-Fi připojení, chill out zóny, a veřejné dopravní spojení. Nově je tak možné dopravit se do tuchoměřického outletu autobusovými linkami 312 a 322. Do budoucna chystá centrum také mobilní nabíjecí stanice a dětské koutky.

Město módy ve městě

Prague The Style Outlets zprostředkovává jedinečný zážitek z nakupování díky nevšedním interiérům připomínajícím atmosféru historického města. Jen 5 minut od pražského letiště a 25 minut od centra vzniklo nové módní město ve městě, které zákazníkům poskytuje příjemné prostředí celý rok bez ohledu na počasí. Nechte se zlákat a vyrazte si ulovit originální módní kousky do Prague The Style Outlets!