Vytoužené miminko Adriany Sklenaříkové by se mělo narodit už v létě a tak si modelka těhotenství užívá plnými doušky. Aby také ne. Za sebou má už i potrat před dvěma lety, a tak je na sebe i víc opatrná. „Šťastný den s mojí láskou,“ napsala Adriana k fotografii, na které s manželem Aramem Ohanianem oba hladí rostoucí bříško.

O mnoho větší břicho má herečka Kristýna Leichtová. Té už se dokonce někteří neomaleně ptají, zda náhodou nečeká dvojčata. Ale Leichtová si s velikostí svého pupíku nic nedělá. Naopak, našla pro něj hned několik uplatnění. „Každý umělec potřebuje praktický stojan. Tak jsem si ke třicátému týdnu taky jeden pořídila,“ napsala herečka ke snímku, na níž si na břichu vyrábí umělecký kousek z hlíny.

Děťátko si pod srdcem nosí také herečka Aneta Krejčíková, ta však svůj rostoucí pupík různě schovává. Buď ho maskuje pod volnou košilí nebo ho fikaně schovává v kalhotách s vysokým pasem. To její kolegyně Michaela Tomešová ho naopak hrdě vystavuje v upnutých šatech. A v 28. týdnu těhotenství se má čím pochlubit.

VIDEO: Hvězda Ulice Krejčíková: V 5. měsíci má 10 kilo nahoře! Denně sním dort...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ulice Krejčíková: V 5. měsíci má 10 kilo nahoře! Denně sním dort... Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
49 fotografií