Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapec (11) skončil jako zombie po vykouření cigarety. Někdo do ní dal drogu jako žert

Malý Logan se po vykouření drogy choval jako nepřemožitelná zombie.
Malý Logan se po vykouření drogy choval jako nepřemožitelná zombie.  (Autor: Facebook)
28. května 2018
20:22

„Jako by monstrum převzalo kontrolu nad jeho tělem,“ říká zoufalá maminka Jade Johns z waleského Bridgendu. Její teprve jedenáctiletý syn Logan Johns-Evans vykouřil cigaretu, po které se úplně změnil, a udělalo se mu zle. Nebyl v ní totiž jenom tabák, někdo ji říznul drogou zvanou koření (anglicky spice).

Tato droga se stala ve Velké Británii notoricky známou během posledních dvou let. Jde o syntetickou náhražku přírodní marihuany, která má však na uživatele devastující účinky. Na ulici se jí přezdívá zombie droga, protože z lidí dělá chodící a nemyslící individua, která připomínají oživlé mrtvoly.

Probudil se ve tři ráno a myslela jsem, že je náměsíčný, protože se snažil dostat ven a dělal hluk. Dala jsem ho zpátky do postele a v 6:40 jsem ho vzbudila do školy. Nemohl stát nebo mluvit, odvezli jsme ho do nemocnice. Byl jako zombie. Monstrum nad ním převzalo moc a jeho síla byla neskutečná,“ řekla Jade Johns webu Wales Online.

Bylo to děsivé, protože nemohl mluvit a nic v něm nebylo. Oči se mu nehýbaly, zorničky nereagovaly, lze to popsat jen tak, že se choval jako zombie, protože nic nedávalo smysl,“ dodala. „V nemocnici začal být rozzuřený a měl tolik síly, že s ním doktoři nevěděli, co dělat,“ pokračuje smutná maminka. Nakonec zjistila, co se ve skutečnosti stalo.

Moje dcera mi řekla, že kouřil a někdo k němu přišel a dal mu koření do balené cigarety jako vtip,“ smutní matka. Z legrace se stal ale boj o život. Chlapcův stav se nakonec stabilizoval a byl propuštěn z nemocnice. Trpí však urputnými bolestmi hlavy a trpí částečnou ztrátou paměti. Matka nyní varuje všechny ostatní rodiče, aby si na drogu v blízkosti svých dětí dávali pozor.

VIDEO: Po sociálních sítích se šíří šokující video, na kterém ruka údajně náctiletého rodiče nutí potáhnout z marihuanové cigarety a napít se z lahve alkoholu

Video  Po sociálních sítí se šíří šokující video, na kterém ruka údajně náctiletého rodiče nutí potáhnout z marihuanové cigarety a napít se z lahve alkoholu  - youtube.com
Video se připravuje ...

branscombe ( 29. května 2018 00:09 )

Je to sice smutný...je to ještě malý chlapec, ale kdyby už v 11 letech nekouřil, tak by se mu to nestalo...Je to "dobrou" výchovou jeho rodičů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání