Žádná nová role zatím na obzoru není, ale to vůbec nevadí. Naopak, je to dobře. Býti babičkou je daleko smysluplnější činnost,“ prohlásilaŠafránková. A protože její syn a režisér Josef Abrhám (41) pracuje a snacha Ludmila se už plně věnuje narození dalšího potomka, Libuška má na starosti jejich roční dcerku Lauru Josefínu.

Další vnouče!

S Laurou si báječně rozumím, stejně jako s ostatními vnoučaty. Jsou jedno moje velké štěstí,“ raduje se Popelka a dodává: „A moc se teď těším na vnoučka, snad už to bude brzo.“ Slovenku Ludmilu, která se věnuje gastronomii a vlastní v Praze věhlasné zmrzlinárny Puro Gelato, si Josef Abrhám ml. vzal v prosinci po delší známosti, když už byla Laura na světě. Jednou ženatý už Josef byl. S režisérkou Denisou Grimmovou (43), se kterou se rozvedl před třemi lety, má desetiletého Josífka a osmiletého Toníčka.

Vzorná matka

Jinak Šafránková, kdyby se jí do ruky dostal dobrý scénář, bude o roli samozřejmě uvažovat. Když ale nabídka stoupnout si před kameru nepřijde, nebude truchlit. Má přece velkou rodinu, o kterou se chce jako »matka pluku« vzorně starat…

Fotogalerie
18 fotografií

Video: Tohle je nová Popelka! Šafránková, jak jste ji ještě neviděli!

Video
Video se připravuje ...

Tohle je nová Popelka! Šafránková, jak jste ji ještě neviděli! ČT