Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rotvajler na nádraží v Mnichově pokousal pět lidí. Policie ho zastřelila

Autor: ČTK, nkov - 
27. května 2018
08:45

Policie v německém Mnichově zastřelila psa, který pokousal pět lidí na tamním hlavním nádraží. Rotvajler, jenž nebyl na vodítku, v sobotu napadl tři chodce a dva policisty. Všech pět zraněných bylo převezeno do nemocnice, napsala v neděli agentura DPA.

Šestadvacetiletý majitel ani policie nebyli schopní psa uklidnit. Policisté ho tak museli zastřelit. Rozsah zranění chodců a policistů znám není.

krat5 ( 27. května 2018 10:26 )

Nesnáším pejskaře, kteří nechají volně ve městě po chodníku běhat psa bez náhubku, ať je pes jakkoli velký a řeknou "nebojte on je hodný, on vám nic neudělá" Debilita nejvyššího stupně. mě například napadl úplně malý pes. Český národ jenom pořád kopíruje cizinu, před 30lety měl psa málo kdo (myslím ve městě), dnes jsou paneláky plné neustále štěkajících čoklů a není se čemu divit, celý den když jsou všichni v práci, tak to slyšíte vytí a štěkání i několik hodin v kuse. V případě napadení a zranění, bych donutila majitele platit tisícové pokuty, odškodnění zraněnému. Navíc jsem přesvědčena, že většina těchto "chovatelů" za psa neplatí, nikdo to v podstatě nekontroluje. Chodníky po městech, pískoviště, každá travnatá neoplocená plocha je posraná od čoklů. Pes patří na vesnici, aby hlídal a ne do paneláků.

sores ( 27. května 2018 10:10 )

Dobře čoklovi tak! A majitele potrestat a dát hodně vysokou pokutu!! Neumí si čokla vycvičit a bez náhubku jde mezi lidi! To je prostě česká rasa nemožná.

naidka ( 27. května 2018 09:15 )

Majitel by svému psovi zachránil život, kdyby mu dal košík, když jde mezi lidi.

jasnovidec01 ( 27. května 2018 09:06 )

Proč si každej Blbeček pořídí psa kterého neumí zvládnou? Policajti dobře udělali ,že ho zastřelili,nestačí dát čokla do útulku a věřit ,že se najde někdo kdo agresivního čokla převychová.Jednou kousne zkusí to podruhé zas.

Zobrazit celou diskusi