Jméno vévodkyně ze Sussexu a někdejší herečky patří teď k nejskloňovanějším a nyní svět nejvíc baví nahrávka, která vznikla už v roce 2013. Meghan byla coby hvězda seriálu Suits (Kravaťáci) hostem Late Late Show Craiga Fergusona. Měla sice zrovna čerstvě po rozvodu s prvním manželem Trevorem Engelsonem (41), zrovna smutně ale nepůsobila. Spíš naopak.

Klidně totiž moderátora dráždila v minišatech a zdálo se, že s ním i flirtuje.  „To kvůli tobě jsem se takhle nastrojila," vtipkovala uvolněně a v jedné chvíli pak Fergusona dokonce vyzvala, aby ji štípl do ruky a přesvědčil se tak, že je skutečná. On neváhal a navíc si chtěl na krásnou brunetku sáhnout ještě podruhé. „Tělo až divně bez chloupků. Ty jseš docela delfín, ne?" poznamenal na její adresu a vyvedl ji tím z míry.

Markle se začala smát. „Není to lehké být dámou," vysvětlila decentně, aby zastavila moderátorovy dotazy, zda se náhodou nevěnuje závodnímu plavání, kde by jí oholené tělo přidalo na rychlosti.

Mohlo by vás také zajímat:

DĚTI PRINCE HARRYHO A MEGHAN BUDOU AMERIČANÉ. JAK TO?

VIDEO: Nejdivnější momenty z rozhovoru Meghan Markle: Lichotky a flirtování!

Dnes celá tahle scénka působí dost zvláštně s ohledem na to, že Meghan se provdala za britského prince a herectví se vzdala. Odteď už bude muset při rozhovorech vystupovat úplně jinak. Také Ferguson už by si ale to samé zřejmě nedovolil. Ostatně jeho tehdejší chování dnes už řada lidí dost kritizuje. „Je to takovej hnusák. To muselo být pro ni tak trapné," napsal kdosi v internetové diskuzi.

Další člověk ho zkritizoval za jeho skákání do řeči a samozřejmě se objevily i řeči o sexuálním harašení: „Ta chudinka musela snášet jeho sexuální pokusy během celého rozhovoru a nemohla k tomu říct ani slovo. Jako FUJ." V tomto novém světle se pak dokonce objevili i její zbrusu noví fanoušci.  „Sakra, nikdy jsem ji neviděl během interview. Teď už naprosto vidím, proč se do ní Harry zamiloval."

VIDEO:  Princ Harry si vzal svou Meghan! Takový byl jejich první manželský polibek

Video
Video se připravuje ...

Už jsou svoji: Princ Harry si vzal svou Meghan! Takový byl jejich první manželský polibek! Redakce Blesk, Reuters

 

Fotogalerie
135 fotografií