Do kina vyvedl partnerku například syn Veroniky Žilkové (56) Vincent Navrátil (21). I když se loni v létě s herečkou Sabinou Rojkovou (20) alias Viki z Ulice rozešli, po čase k sobě našli opět cestu.

Teď jim očividně láska jenom kvete, jelikož se Sabina ke svému milému něžně tiskla. Oba měli sice plné ruce občerstvení, Navrátil ovšem i tak zvládl dívku vzít kolem ramen. Když se zrovna nedrželi, alespoň si povídali a usmívali se na sebe.

S partnerem dorazila také herečka z Divadla na Jezerce a představitelka princezny z pohádky Řachanda Denisa Pfauserová (29). Se stejným fešákem se přitom v kině líbala také loni v prosinci. 

Přítele, který se do kina belhal o berlích, vyvedla ale také ostravská hudebnice Terezie Kovalová (28), která dříve randila s Tomášem Klusem (32). Tedy předtím, než jí ho přebrala kamarádka z kapely Tamara (30), s níž se zpěvák oženil a zplodil už tři děti.

Na nejnovější film o hvězdných válkách se kromě zmíněných hrdliček přišly podívat i další celebrity, například herec a režisér Jakub Kohák(43), zpěvačka Tonya Graves (48), herec Karel Heřmánek ml. (29), hvězda muzikálu Ples upírů Natálie Grossová (15) či Václav Upír Krejčí (62) s dcerou Klárou.

VIDEO: Kohák možná litoval, že si ve Star Wars nemohl taky někoho nadabovat. Nedávno takhle namlouval ropuchu v animáku...

Video
Video se připravuje ...

Kohák dabuje ropuchu! Filmy s animáky jsou lepší než s herci! Bioscop

 

Fotogalerie
43 fotografií