Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kluk (14) v audině se proháněl nočním Broumovem: Napáchal škody za desetitisíce

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: PČR Hodonín)
Autor: ljš - 
23. května 2018
11:50

Ještě nemá ani občanku, natož řidičák, nic si z toho ale nedělá! Teprve čtrnáctiletý chlapec se v Broumově proháněl v Audi A4 nočními ulicemi. Policisté ho zadrželi až poté, co poškodil značku a naboural do jiného vozu.

Mladíčka za volantem si všimli policisté v neděli pozdě večer. "Automobil jedoucí o půl desáté večer od Soukenické, Havlíčkovy a třídy Osvobození se před zraky hlídky otočil u pivovaru Olivětín a vydal se zpátky," popsala policejní mluvčí Eva Prachařová.

Řidič byl policistům podezřelý, a tak se za ním vydali a snažili se ho zastavit. "Řidič na signály k zastavení nereagoval a snažil se ujet. Jenže při zabočování vpravo do Havlíčkovy ulice vlivem nepřiměřené rychlosti vyjel ze silnice a poškodil svislý sloupek dopravního značení, pak naboural do zaparkovaného vozu. Tam svoji spanilou jízdu zakončil," uvedla mluvčí.

Policisté vzápětí zjistili, že je chlapci teprve čtrnáct. Jen zázrakem se při jeho nočním dobrodružství nestalo nic jemu, ani nikomu dalšímu. Školák by si ale měl rychle hledat dobrou prázdninovou brigádu. "Hmotná škoda na automobilech byla odhadnuta na dvakrát deset tisíc korun, pět tisíc pak na poškozeném dopravním značení," informovala totiž mluvčí s tím, že veškeré okolnosti nehody dopravní policie nadále vyšetřuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání