Původně se Míša věnovala krasobruslení, které dnes alespoň učí děti a dorost. Na bruslích slavila několik úspěchů, pak ale přišla krutá rána. „V patnácti jsem spadla, měla jsem otřes mozku, odvezla mě sanitka," vyprávěla pro Super.cz Habáňová.

„Měla jsem naraženou kostrč a další zranění samozřejmě proběhla. V tu chvíli pro mě skončila kariéra, protože jsem musela přestat, nemohla jsem tolik bruslit," objasnila brunetka s tím, že ani ona na ledě nepůsobila zrovna jako křehká květinka. Naopak po srážce s ní padaly i zuby!

Zřejmě by se tak mohla prosadit i v hokeji, kterému ostatně do dneška velmi fandí. Ovšem už ne tolik, aby začala randit s hokejistou. Několik jich už totiž odmítla a je raději věrná svému příteli.

„Je to takové klišé, že by každá Miss měla mít hokejistu. Ale Miss by si měla vydělat, uživím se, hokejistu k tomu nepotřebuju a radši budu mít lásku než peníze," dodala pro Super.cz Miss, kterou již brzy v úřadu vystřídá jiná dáma.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

 

VIDEO: Ztracený si to rozdal s Misskou! Ale pak dostal co proto

Video
Video se připravuje ...

Ztracený si to rozdal s Misskou! Ale pak dostal, co proto Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
30 fotografií