„Zdravíme s miminkem, jsme přesně v půlce 20. týdne," oznámila na Instagramu Dominika, která s přítelem Tomášem (38) před nedávnem přesídlila do Brna.

Zatímco jiné nastávající maminky zveřejňují v požehnaném stavu spíše umírněné fotky, silikonová sexbomba se rozhodla to pojmout po svém a ukázala své tělo v podprsence a kalhotkách z rudé krajky.

 

„Pro ty nedočkavce, co chtěli videt bříško, postuji foto. A pro fanoušky, co si stěžují, že už mě nevidí v sexy prádle, tak prosím. Sexy?!?" jemně provokovala Mesarošová, která už na miminko pomalu pomýšlela. Sotva se ale s partnerem chtěli začít snažit, zjistila, že už je těhotná. „To je nádherný dar od Boha," rozplývala se nedávno pro Super.cz playmate.

Ta si loni nechala potetovat celou ruku, ovšem prozradila, že si tam nechala kousek volného prostoru. „Ještě si tam zanechávám místo do budoucna na portrét jednoho svého dítěte,“ přiznala pro Blesk.cz v říjnu a asi ani ona tehdy ještě netušila, jak brzy už bude mít na miminko zaděláno.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO: Dominika dřív s partnerem prožívala vztah na dálku. V čem to mělo své výhody?

Video
Video se připravuje ...

Dominika Mesarošová si pochvaluje vztah na dálku! Podnikatel si jí hýčká Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
71 fotografií