"William doslova zuřil a snoubenci několikrát propukli v pláč," vylíčil deníku The Sun zdroj obeznámený s průběhem čtvrtečního nácviku obřadu. Harryho bratr a svědek v jedné osobě nerozdýchal, co Meghanina rodina tropí těsně před sňatkem. 

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

Začátkem týdne totiž vyšlo najevo, že paparazzi fotky, na nichž si otec Meghan v internetové kavárně prohlíží fotky své dcery a jejího snoubence, byly nafingované. Ďábelský plán se zrodil v hlavě Meghaniny nevlastní sestry. Motiv byl jasný: Vytřískat z královské svatby co nejvíce. Ačkoli pak tvrdila, že chtěla zejména vylepšit pošramocený mediální obraz budoucího královského tchána, pan Markle přiznal, že za fotky dostal zaplaceno. 

VIDEO: Už jsou svoji: Princ Harry si vzal svou Meghan! Takový byl jejich první manželský polibek!

Video
Video se připravuje ...

Už jsou svoji: Princ Harry si vzal svou Meghan! Takový byl jejich první manželský polibek! Redakce Blesk, Reuters

Po tomto přiznání se na Meghanina otce i sestru strhla pozornost celého světa, načež tělo Thomase Marklea pod tíhou stresu nápor nevydrželo a vypovědělo službu. Markle musel být hospitalizován na kardiologii, následně byl propuštěn, ale účast na svatbě odvolal se slovy, že nechce dceři ani královské rodině udělat ostudu.

Narychlo se tak hledalo řešení, nakonec Thomase Marklea zastoupí sám princ Charles, který svou nastávající snachu část cesty k oltáři odvede. Meghan si vymínila, že část cesty chce jít sama. 

VIDEO: Odborník na šlechtu Jindřich Forejt: Harryho svatba je poslední na 20 let!

Video
Video se připravuje ...

Odborník na šlechtu Jindřich Forejt: Harryho svatba je poslední na 20 let! Redakce Blesk, Reuters

O tom, že všechno neprobíhalo podle plánu, svědčí fotografie, které byly pořízeny při odjezdu ze zkoušky. Meghan má na očích černé brýle a její tvář i rty se zdají být opuchlé od pláče...

Video
Video se připravuje ...

Tradice nade vše: Jak Harry a Meghan stráví předsvatební noc? Reuters

SLEDUJTE ONLINE ZPRAVODAJSTVÍ ZE SVATBY HARRYHO A MEGHAN A ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY I MÓDNÍ POLICIÍ V SOBOTU NA BLESK.CZ

Fotogalerie
24 fotografií