Čtvrteční zkouška jejich velkého dne proběhla bez problémů a snoubenci vypadali oba víc než spokojeně. Meghan Markle si vzala na sebe bílou halenku, vlasy si nechala rozpuštěné, na uších se jí třpytily diamantové náušnice. Její perfektní a uvolněný vzhled ještě víc umocnil zářivý zásnubní prsten, který zdobí její prsteníček. Také princ Harry vypadal po zkoušce svatby velmi v klidu.

Rozhodně z nich nevyzařovala taková únava jako z Harryho švagrové, vévodkyně Kate. Ta s princem Williamem samozřejmě také přijela na generální zkoušku do Windsoru a i když se maskovala slunečními brýlemi, jistá únava na ní byla znát. Není se ale čemu divit. Teprve před třemi týdny porodila své třetí dítě, prince Louise.

Včerejší den byl také tím posledním, který Meghan Markle s princem Harrym tráví společně. Dnes už se nevěsta bude plně věnovat své matce Dorii Ragland. Ty dnes čeká návštěva královny Alžběty II., která se s Meghaninou matkou setká poprvé.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Paní Ragland už má za sebou setkání s Harryho otcem princem Charlesem a jeho ženou Camillou, stejně tak jako už měla tu čest seznámit se s bratrem princem Williamem a jeho ženou Kate.

Jen co královna přijme Harryho, Meghan a její matku na odpolední čaj, poté se Harry s Meghan rozloučí a každý pojedou jiným směrem. Nevěsta s matkou se odeberou do luxusního hotelu, kde zůstanou až do zítra a kde se Meghan kompletně připraví na svatbu. Ženich Harry zůstane přes noc u svého bratra Williama, který mu půjde za svědka.

SLEDUJTE ONLINE ZPRAVODAJSTVÍ ZE SVATBY HARRYHO A MEGHAN A ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY I MÓDNÍ POLICIÍ V SOBOTU NA BLESK.CZ

Video
Video se připravuje ...

Tradice nade vše: Jak Harry a Meghan stráví předsvatební noc? Reuters

Fotogalerie
62 fotografií