Sám Bábor si na sociální síti vyvěsil inzerát, podle kterého si hledá nové bydlení. Když se Blesk Noskové zeptal na důvod, zpěvačka se do vysvětlování trošku zamotala, rozluku ale připustila. „Léto budu trávit pracovně v Londýně a byt, ve kterém s Ondřejem bydlíme, musím pronajmout. Platím za něj vysokou hypotéku a nemohu si dovolit platit ji a zároveň bydlení v Anglii. A protože Ondřej tam se mnou nepoletí, musí si najít něco jiného v Praze,“ prozradila Nosková Blesku.

O problematickém vztahu se pak rozmluvila, když jsme se podivili, že manžela nechá na tři měsíce v Praze. „Ondřej od začátku věděl, že mým snem je pracovat v zahraničí. Zatím, i když se stěhuje pryč, pokračujeme v partnerském vztahu a nikoho jiného si nehledáme. Ale pokud Ondřej zjistí, že mu tenhle model, kdy budu pryč, nevyhovuje, tak se to změní. Máme to otevřené, sama nevím, jak to bude,“ přiznává Nosková.

Ta zatím plánuje jen nejbližší budoucnost. Osmiletou dceru Elišku si na nadcházející léto chce vzít do Londýna s sebou, a jak to bude dál, zatím neví. „Eliška je pro mě priorita a léto budeme trávit spolu. Pak se uvidí, jak dál,“ dodává zpěvačka, která v Česku září v muzikálu Ples upírů. Ten má však 10. června derniéru a ve Fantomovi Opery, který se bude v GoJa Music Hall hrát od 14. září, se zpěvačka už neobjeví.

Fotogalerie
32 fotografií