„Můj dědeček je zlomený. Nedaří se mu dobře,“ prozradil britskému Mirroru synovec Meghan Tyler Dooley, kterého v Americe živí obří farma s marihuanou. Jeho dědu očividně velmi rozrušila celá kauza kolem předem domluvených a draze zaplacených paparazzi fotek, na nichž se připravuje na královskou svatbu.

I když zodpovědnost na sebe vzala jeho další dcera Samantha Markle, kolem Thomase se strhl pořádný poprask a on se Meghan začal omlouvat. Ze stresu pak dokonce dostal infarkt. „Říkal, že měl velmi vážné komplikace kvůli stresu, úzkosti a tlaku. Docela dost ho to vyděsilo,“ popisoval jeho nalomené zdraví Tyler.

Ten prý chápe jeho rozhodnutí, že se nebude účastnit královské svatby a svou dceru tak neodvede k oltáři. „Je to velmi samotářský chlap. Byl na výsluní celý svůj život za kamerami a teď byl vtažen do všeho tohohle s královskou rodinou. Je to zdrcující. Můj dědeček chce prostě být sám – chce zpátky svůj klid a mír,“ obhajoval ho mladík.

Přesto podle něj všechno nakonec dopadne jinak. „V žádném případě není možné, že by nešel na tu svatbu. Je to jeho dcera a miluje ho víc než cokoliv na světě,“ dodal Dooley s tím, že Thomas Markle jistě ještě sebere síly a na obřad dorazí.

Ovšem Tylerův otec Thomas Markle mladší (51) má jiný názor. „Tak moc, jak se bál toho, že se na něj budou upírat všechny oči, nechce způsobit žádnou další ostudu, nebo odvracet pozornost pryč od velkého dne Meghan a Harryho. Bude sice zdrcen, ale taky si oddechne,“ promluvil pro Mirror o otci muž, který se dříve o budoucí nevěstě nevyjadřoval zrovna hezky.

Dokonce prý napsal dopis Harrymu, v němž ho varoval, aby si ji za žádnou cenu nebral. „Co je to za člověka, když na svatbu nepozve svou vlastní rodinu a místo toho pozve úplně cizí lidí? Kdo tohle udělá?“ rozčiloval se, ale posléze otočil o 180 stupňů a Meghan smutně prosil, aby jeho a zbytek nezdárného příbuzenstva přece jen pozvala.

Jenže na veselku se stejně neprocpal, královská rodina totiž myslela jen na rodiče Markle. Zatímco matka Doria Ragland už dorazila do Londýna, s účastí jejího exmanžela se zatím nepočítá.

SLEDUJTE ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY I MÓDNÍ POLICIÍ! V SOBOTU OD 11 HODIN NA BLESK.CZ

VIDEO: Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?  

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
42 fotografií