Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sex ve městě po 30 letech? Jděte na nový film s Diane Keaton a Jane Fonda!

Video se připravuje ...
Trailer k filmu Dámský klub
VIDEO: bioscop
16. května 2018 | 06:00

Pokud je vám víc než šedesát a máte pocit, že vás se už zamilování se a vášnivé chvilky s mužem netýkají, pak je na čase tenhle přístup změnit. Každá žena prožívá různá období, ale vždy bude ženou, tou bytostí plnou citů a emocí – a to dokazují i hrdinky nového filmu Dámský klub.

Při pohledu na Diane Keaton je téměř nemožné si představit, že je jí už dvaasedmdesát. Stejně tak je to nemožné při pohledu na další hvězdu tohoto filmu – herečku Jane Fonda, které je osmdesát let! Tyhle dámy jdou příkladem nám všem v tom, jak se dá stárnout s grácií a i ve vyšším věku si užívat života, lásky i sexu. Do party dam, které milují knihy a jimž 50 odstínů šedi přinese do života pěkný uragán, patří ještě Mary Steenburgen a Candice Bergen.

Je úplně jedno, kolik let vám je, láska si vás může najít kdykoli, jen jí musíte dát šanci. Ať už jste vdova nebo si nesete křivdy po rozvodu nebo jste deset let s jedním mužem a zůstáváte spolu jen ze setrvačnosti, nikdy není pozdě chytit život pořádně za pačesy. Tenhle film boří všechny mýty o sexuálním životě po šedesátce a ukazuje to, jak je důležité mít své přátele a otevřít svou mysl novým možnostem. Většinou se věci dají do pohybu díky zcela nečekané věci.

Podívejte se na galerii k filmu: