„Daniela a Paľo jsou stále spolu. Jen s tím rozdílem, že Daniela se před časem přestěhovala z Prahy do USA, kde předtím žila,“ prozradil zdroj z jejich okolí už v lednu, kdy se poprvé vyrojily spekulace o rozchodu známé dvojice.

„V Česku si jednoduše ani po těch letech nedokázala zvyknout a s dětmi se rozhodla odstěhovat. Jenže on má v Česku a na Slovensku hodně kšeftů, nemohl se sbalit a odejít,“ doplnil zdroj na vysvětlenou.

Co se týče bydlení, topmodelka si ale rozhodně nepohoršila. Luxusní vilu v pražských Hodkovičkách totiž opustila kvůli přepychovému loftovému apartmá přímo v srdci newyorského Manhattanu o rozloze 243 metrů čtverečních. Hnízdečko ve vyhlášené umělecké čtvrti Soho a v blízkosti slavných butiků si podle amerického webu měla pořídit již v roce 2000.

Ovšem teď se ho Peštová zbavuje a chce přesídlit jinam. Na amerických realitních stránkách totiž visí nabídka na pronájem jejího bytu, který je k mání za 15 tisíc dolarů měsíčně, což je v přepočtu 320 tisíc korun. Ostatně součástí jsou dvě koupelny, tři ložnice či kuchyň se značkovými spotřebiči. Nechybí dokonce ani soukromý výtah.

Sama Daniela toho o svém bydlu ale nikdy zrovna moc neprozradila. „Když jsem kupovala byt v New Yorku, byl už zařízený. Koupelna v běžné černo-bílé kombinaci, která se neomrzí,“ odtajnila jen v rozhovoru pro časopis Dům a byt před pěti lety.

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

 

Fotogalerie
46 fotografií