Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hvězdy se chlubí maminkami! Den matek slavily Kerndlová, Absolonová, Bočanová a další

/
  • Hvězdy slaví svátek matek.
    13. května 2018 ● 14:21

    13. květen coby svátek matek doslova zahltil sociální sítě gratulacemi a přáníčky českých hvězd svým maminkám! Podívejte se, kdo ze slavných mámě k svátku popřál také přes Facebook či Instagram!

  • 1.

    Monika Absolonová

    Monika Absolonová s maminkou
    Autor: Facebook

    Mamince na Instagramu popřála třeba Monika Absolonová. "Krásnou neděli! Dovolte mi popřát všem maminkám a mamkám k dnešnímu svátku! Já svojí popřeju osobně!" napsala společně s dalšími gratulacemi - třeba pro zpěváka Mikolase Josefa k jeho úspěchu na Eurovizi.

  • 2.

    Gabriela Lašková

     

     

    Gabriela Lašková s maminkou
    Autor: Instagram

     

    Na mámu si vzpomněla i moderátorka Gabriela Lašková, která se pochlubila i archivní fotkou. "Maminko, já ti přeji ... něco, co se nejí." Tak začínala básnička ke dni maminek, kterou jsem se učila ve školce. Víc si bohužel nepamatuju. Myslím ale, že tam byla láska, zdraví, radost, žádné starosti. To je moje maminka! Mám úžasnou mámu, vždycky jsem na ni byla pyšná a vždycky jsem chtěla být jako ona. Mám tě ráda, mami! 

  • 3.

    Tereza Kerndlová

    Tereza Kerndlová s maminkou Miladou
    Autor: Facebook

    Zpěvačka Tereza Kerndlová přála své mamince Miladě, a tentokrát to byla sama maminka, která se přáním od slavné dcery pochlubila. "Moji drazí na mě nikdy nezapomínají, ani v Den matek ... děkuji, jste moji miláčci," pochlubila se Milada Kerndlová.

  • 4.

    Mahulena Bočanová

    Mahulena Bočanová zavzpomínala na zesnulou maminku
    Autor: Instagram

    Herečka Mahulena Bočanová hned ráno zveřejnila fotku své zesnulé maminky, která podlehla rakovině. Nebylo třeba slov, stačilo jen srdíčko. Reagoval na to třeba herec Martin Zounar, který vzpomenul, jak byla Mahulenina maminka, oblíbená modelka, krásná.

  • 5.

    Petra Svoboda

     

    Petra Svoboda s dcerou Ráchel
    Autor: Facebook

    Moderátorka Petra Svoboda si o svátečním dnu pochvalovala hlavně svoje mateřství a pochlubila se snímkem s dcerou Ráchel. "Být mámou je nejvíc na světě, všechno nejlepší všem maminkám!"

  • 6.

    Lucie Křížková

    Lucie Křížková s maminkou
    Autor: Instagram

    "Moje maminka. Laskavá, milující, starostlivá, skromná. A statečná. Za dva dny to bude rok, co ztratila toho nejmilejšího. Dnes by tatínek slavil 61. narozeniny. Všem maminkám hlavně pevné zdraví. Ať tu jste (jsme) pro svoje děti co nejdéle," napsala i modelka Lucie Křížková.

  • 7.

    Miroslav Žbirka

    Mekky Žbirka
    Autor: Instagram

    Hodně starým snímkem se pochlubil i zpěvák Mekky Žbirka. Na černobílé fotografii je ještě jako batole v overalu u maminky na klíně.

  • 8.

    Hana Mašlíková

    Hana Mašlíková se synem
    Autor: Facebook

    Moderátorka Snídaně s Novou Hana Mašlíková je čerstvou maminou osmiměsíčního syna Andrease, a zároveň popřála i své vlastní mámě Haně. "Být matkou takového zlatíčka, kterým je Andreasek, je to nejkrásnější, co mě v životě mohlo potkat.Děkuju zároveň moji mamce, která je tou nejúžasnější maminkou, kterou jsem si mohla přát a zároveň i mým velkým vzorem. Krásný Den matek!"

    Fotogalerie
    8 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy