Simon Rex (43) je pořádný výtečník. Živí se jako herec, bavič, muzikant a model a nestydí se v žádném ohledu. Nahota, návykové látky, vulgarismy, humor černý i schválně trapný… A co víc, v mládí si přivydělával jako pornoherec!

Většině dívek by vtipný fešák, přinejmenším v Kalifornii relativně slavný, přišel jako dobrá partie. Meghan se ale k němu z pochopitelných důvodů raději znát nebude. Však si už za týden bere prince a stane se královskou Výsostí.

Rex se zatím otevřeně chlubí, že roku 1997 získal ocenění za nejlepší sólo gay porna. V jiném interview se ovšem o prohřešcích v 18 a 19 letech vyjádřil trochu zahanbeně: „Bylo to akorát na zaplacení nájmu. Asi to nebyl ten nejlepší nápad, když se nad tím teď zamyslím.“

O svých bývalých Meghan zarytě mlčí a ani Simon jí zřejmě nechce dělat ostudu dávnou historií, nicméně deník The Sun vypátral, s kým vším budoucí vévodkyně v minulosti randila. Šlo zejména o kolegy z branže, případně sportovce. Do tohoto mustru Simon také zapadal.

Potkali se na place roku 2004, dostali roličky v jistém sitcomu. Tehdy dvaadvacetiletá Meghan se v Hollywoodu teprve rozhlížela, zatímco Simon už měl za sebou focení pro značky jako Calvin Klein, Levi’s či Versace.

Nevyšlo to

Podle zdroje deníku The Sun (nejspíš dlouholeté kamarádky Ninaki Priddy, s níž se už ovšem Meghan rozkmotřila) sice mladá herečka hledala potenciálního ženicha, ale se Simonem měla jen jedno rande. Snad i proto, že záhy ulovila producenta Trevora Engelsona (41) a po sedmi letech si ho vzala. Manželství však vydrželo jen dva roky.

Simon mezitím chodil se zpovykanou dědičkou hotelového gigantu Paris Hilton (37). Nového ženicha Simon určitě Meghan schvaluje. Když dělal Harry zamlada průšvihy a ocitl se na obálce lesklých časopisů, komentoval to slovy „S tímhle týpkem musím zapařit. Je ku*va úžasnej!!!!“

VIDEO: Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!"

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!" @TheBritishMonarchy

Prasárny a koks

Zatímco Meghan Markle je v zásadě herečkou jediné role, a to v seriálu Kravaťáci, Simonova kariéra je podstatně pestřejší a zajímavější. Mladého modela angažovala coby moderátora pro mladé hudební televize MTV, tam se ukázala jeho prořízlá pusa. Následovaly role v pár seriálech, sebe sama si zahrál i v Pobřežní hlídce, načež debutoval i na stříbrném plátně. Ztvárnil jednu z hlavních rolí v několika dílech hororové parodie Scary Movie/Děsnej biják.

Zároveň se dal na muziku, vytvořil si rapperské alter ego Dirt Nasty, což můžeme přeložit jako Špinavej oplzlík. Tomu odpovídají i humorné texty jeho songů, plné chlastu, kokainu a všemožných prasáren. Ostatně jeho největším hitem je My Dick (Můj chuj).

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan čtěte zde >>>

Fotogalerie
52 fotografií