Herečka a zpěvačka Bára Mottlová je volná. Po několikaměsíční známosti s designérem a výtvarníkem Robertem se rozešla. Před pár dny se tak páreček rozhodl, že ukončí milostné avantýry a každý si půjde svou cestou. 

„Je to tak. Prožili a užili jsme si hodně krásných společných chvil, strávili báječnou dovolenou v Thajsku, ale teď už jsem single. Ne, nejsem zničená ani neprolévám potoky slz, prostě každý z nás měl o budoucnosti jiné představy a to byl onen kámen úrazu. Život jde dál, mám svou práci, které je dost, takže proč trávit život smutkem,“ s úsměvem prozradila Bára. 

Dodala, že truchlit nebude a už teď hledá novou lásku. „Zatím na obzoru žádný objev není, ovšem sama rozhodně nezůstanu. V létě plánuji vyrazit do Los Angeles na dovolenou a do té doby se uvidí, zda pocestuji sama, s kamarádkou nebo…,“ tajemně sdělila Bára Mottlová. 

VIDEO: Barbora Mottlová má dům za 4 miliony a 300 párů bot!

Video
Video se připravuje ...

Mottlová z První republiky a Ohnivýho kuřete: V bytě za 4 miliony má 300 párů bot! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz/Anfinn Skulevold, Angel Ferreira - Ballroom Romantico

Fotogalerie
19 fotografií