Snídaně i odpolední káva chutnají za zpěvu ptáků úplně jinak. S elektrickým grilem si i na malém balkóně ale můžete užít dokonce i grilovačku. A nezapomenutelné budou také romantické okamžiky nad lahví dobrého vína za svitu hvězd a měsíce. Bez pořádného stolku a pohodlných židlí si ale nic z toho pořádně nevychutnáte. Zapomeňte proto na odložený starý nábytek, který navíc zabírá spoustu místa, a podívejte se do naší galerie. Pomůže vám to zorientovat se na trhu s balkónovým nábytkem.



Nabídka je opravdu široká. Ať už dáváte přednost dřevu, plastu, umělému ratanu nebo kovu, určitě si vyberete. Často se dokonce prodávají přímo celé sady určené právě na balkóny, které se skládají ze stolečku a dvou židlí. Soustřeďte se však nejen na design, ale i na praktičnost. Zvolte nejlépe kousky, které v případě potřeby jednoduše, snadno a rychle složíte, opřete o stěnu nebo na zimu uložíte do komory, a nebudou vám tak zbytečně zabírat potřebné místo.

Důležité je i provedení nábytku a povrchová úprava. Měl by být pevný, stabilní a měl by se snadno udržovat. Zajímejte se také o to, zda je vybraný nábytek určený do exteriéru. I když je balkón většinou ze tří stran krytý, svítí na něj sluníčko a občas tam vítr může zavát i nějaké ty dešťové kapky.

Fotogalerie
36 fotografií