V posledním díle jste kromě šéfa viděli i paní Vendulu, která promluvila o natáčení. "Já jsem ho brala jako normálního člověka, který přišel, jakože shání práci. Vůbec mi to nedošlo," sdělila pro TV Nova. To, že se jejich šéf do pořadu přihlásil, zaměstnancům hodně pomohlo. Po natáčení jim pořídil nové sprchy i techniku. „Práci máme díky tomu o něco lehčí, než jsme měli," pochválila si Vendula. "Nemůžu si stěžovat na nic – skvělé vedení, klid, nikdo vás nehoní. Dostala jsem zaměstnaneckou smlouvu a přidáno o dva tisíce," dodala. 

Vendula od šéfa dokonce dostala i poukázky na prodloužený víkend, a tak si s manželem jeli užívat volno. „První poukaz jsme využili na prodloužený víkend v Paříži loni v říjnu. Druhý voucher si šetříme na letošní podzim, až to bude v práci trochu volnější. Chtěli bychom na nějaký wellness. Relaxovat, oddechnout si," dodává Vendula.

V díle figuroval také hudebník Pepa, který na natáčení vzpomíná s úsměvem. „Pan obchodní ředitel byl hrozné kopyto. Pořád chtěl vymýšlet nějaké věci, aby tam ty hajzlíky skákaly samy," sdělil. Divné mu nepřišlo ani to, že během práce byla přítomná i kamera. „Dneska se natáčí kdejaká kravina," domnívá se.

Na konci dílu šéf slíbil, že Pepovi a jeho kapele pomůže nahrát CD, a tak se i stalo. „Natáčeli jsme v Praze. V lednu jsme si tam užili super týden,“ uzavírá.

Fotogalerie
30 fotografií