Rodrigo Alves podstoupil regenerační zákroky ve svém obličeji minulý čtvrtek. Lékaři mu napíchali vitaminový koktejl a další vitalizující látky.

"Jelikož podstoupil více jak 160 zákroků a jeho pleť byla naprosto zdevastována, byla mu doporučena kůra, která obsahovala vitaminové injekce, mezoterapii a výplně na bázi kyseliny hyaluronové. Byl ošetřen MUDr. Blankou Vraspírovou, která udělala maximum, aby Rodrigovi pomohla eliminovat jizvy a vzhled unavené pleti. Alves odcházel z kliniky, poučen, že má dodržovat klidový režim a nosit kompresivní masku a nepít alkohol," řekl Blesk.cz Mgr. Robert Paulat, ředitel kliniky plastické chirurgie, na které se Alves podrobil zákroku.

Video
Video se připravuje ...

Plastikový "Ken" Rodrigo Alves: Mám na těle 160 zákroků! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík


Podle Paulata ale Brazilec místo odpočinku vyrazil v pátek do pražských ulic a rozhodně u vody nezůstal. "Novináři a paparazzi z ČR Alvese sledovali o víkendu a zjistili, že si užíval noční život, alkohol tekl proudem a tím pádem nedodržel klidový režim, je možné, že modřinku si pod okem udělal během bujarého večera," dodal manažer.

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík


Takže jeho nařčení, že ho v Česku ještě víc zohyzdili, prý není na místě a po každém větším zákroku se mohou udělat modřiny. Každopádně je Ken už v Itálii, kde se objeví v reality show.

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
14 fotografií