Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Důchodce za autem usmýkal psa k smrti: Svědek vzal spravedlnost do vlastních rukou?! Tři zlomená žebra

Autor: dce - 
10. května 2018
11:26

Slovenskem otřásá další případ odporného chování k nevinnému zvířeti. Čtyřiasedmdesátiletý důchodce z Komárna za svým autem usmýkal psa k smrti. Svědkem otřesné události byl i mladý Zsolt, kterého věc tak znechutila, že muže vytáhl z auta a dal mu facku. Důchodce ale tvrdí, že ho zbil tak brutálně, až skončil v nemocnici. Celou věc teď řeší policie.

Celou událost popisují obě strany rozdílně. Čtyřiasedmdesátiletému Jánovi z Bátorových Kosih utekl čtyřletý pes Dumbo ze zahrady. Vyrazil ho tedy hledat v autě. Zvíře našel jen kousek od domu, už se mu ho ale ani s pomocí kolemjdoucí slečny nepodařilo naložit do kufru. A tak ho nenapadlo nic jiného, než psa přivázat za kufr auta a táhnout ho za sebou.

Podle serveru Noviny.sk jel důchodce k domu, který byl vzdálený jen pár stovek metrů, celou dobu na jedničku, ale ani tak mu pes nestačil...

V tu chvíli vyjížděl zrovna od domu mladý Zsolt, a co uviděl, ho šokovalo. Za autem, které vleklo bezvládného psa, se hned vydal a troubil na něj, aby zastavil. Podařilo se mu to až u domu, kde řidič bydlel, to už ale bylo pro Dumba pozdě.

Zsolt důchodci po vystoupení z auta nafackoval, což sám přiznal. "Lituji, že jsem to takto řešil, ale facku, tu si zasloužil, údajně jsem ho kopal, což není pravda," řekl Zsolt. Důchodce ale po incidentu skončil v nemocnici, kde mu museli ošetřit tři zlomená žebra. "Policie přesné okolnosti útoku, jakož i mechanismus způsobených zranění, vyšetřuje," uvedla mluvčí nitranské policie Renáta Čuháková. 

Podle Zsoltova tvrzení důchodce táhl psa za autem v rychlosti 30-40 km/h. Pracovníci organizace Svoboda zvířat na muže už podali trestní oznámení za trestný čin týrání zvířat. Problémem ovšem je, že policie na místě nezajistila tělo psa, které majitel už stihl pohřbít na zahradě svého domu.

y1xcvbnm ( 28. června 2019 17:21 )

Dědka vysmýkat rověž, a hezky pozvolna aby si to debil užil. Hnus .

knihomol ( 15. října 2018 16:40 )

Tu starou bezcitnou špínu,hovno měl okamžitě hodit pod auto a udělat mu s hlavy segedín!!

koblizek3.2 ( 15. června 2018 18:22 )

Dobře napsané, psa zakopal, a hodne ry, hle, aby nikdo neviděl, jek chudák vypada. Dedkovi do držky granát.

koblizek3.2 ( 15. června 2018 18:19 )

Mladikovi fandím, a kdyby debilní důchodce mel zlomena tři žebra, jak mohl vykopat jámu na zahradě. Dědka bych zkopala k smrti, co to je za hajzla, uvázat psa za auto. Hodila bych ho svázaného do kontejneru jako odpad. Kdy se už konečně začnou takové zvrhlosti pořádně trestat. Hlava mi to nebere.

13352 ( 11. května 2018 07:13 )

podle mého se s tím šmejdem jen tak trochu pomazlil, držím palce, ať z toho nemá žádné problémy, protože dědek z toho vyšel fakt lacino....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání