„Miroslav ležel dva dny v umělém spánku a postupně byl přiváděn k vědomí,“ řekl pro iDnes.cz jeho zmocněnec Jiří Brych. Společně také plánují setkání s novináři, kde by napadený číšník měl vystoupit.

Takhle na Miroslava zaútočili:

Video
Video se připravuje ...

Číšník cizince upozornil, že nemohou pít vlastní alkohol. Ti ho surově zkopali. tv Joj

Incident se stal u obchodního centra Quadrio. Číšník Miroslav skupinu mužů ve věku 24 až 32 let upozornil na to, že na zahrádce restaurace nemohou popíjet vlastní alkohol. Útočníci ho povalili na zem, kde ho začali mlátit pěstmi a kopat do něj. Poté, co zůstal bezvládně ležet na zemi, z místa utekli. Napadený muž skončil ve velmi vážném stavu na jednotce intenzivní péče a podstoupil operaci hlavy.

Vyhoštění a vazba

Třem Nizozemcům obviněným z výtržnictví kvůli napadení Miroslava uložil Obvodní soud pro Prahu 1 trestním příkazem osmiměsíční podmínky. Na pět let je také vyhostil ze země. Zbývající dva Nizozemce, které policie považuje za hlavní aktéry napadení, soud poslal do vazby.

Před zraky návštěvníků restaurace ho zbili do bezvědomí:

Video
Video se připravuje ...

Sedm cizinců napadlo ve Vladislavově ulici u Quadria personál tamní restaurace. Jeden z číšníků odnesl napadení hospitalizací na jednotce intenzivní péče. Policie ČR

Fotogalerie
46 fotografií