Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Záhada úsměvu na tváři pašeračky Terezy rozluštěna? Dočkala se něčeho, v co už nedoufala

Autor: lm - 
9. května 2018
18:07

Už čtyři měsíce trpí v pákistánské base, odloučená od rodiny a přátel a téměř bez kontaktu s vnějším světem. Česká pašeračka Tereza v kriminále »oslavila« i 22. narozeniny. Opožděně se také dočkala nejkrásnějšího možného dárku, který mohla dostat.

Tereza měla během středečního stání konečně možnost mluvit se zástupcem české diplomacie v Pákistánu, o což se snažila už minulý týden. S obviněnou ženou konkrétně mluvil asistent českého honorárního konzula v Láhauru. „Na nic si nestěžovala a zdravotně se zdá být také v pořádku. Předal jí dopisy od rodiny a ona mu zase předala dopisy, které jim posílá ona,“ řekla Blesku mluvčí českého ministerstva zahraničí Irena Valentová.

Češka si chtěla dopisy s rodinou vyměnit už v pátek, kvůli krátkému soudnímu stání se jí to ale nepodařilo. O to pro ni pak nejspíš byla oslava sobotních narozenin smutnější, když neměla ani kontakt s rodinou. Právník jí sice nabízel, že dopisy předá, Tereza je ale nechtěla dát z ruky.

Tereza byla 10. ledna zadržena na mezinárodním letišti v Láhauru s devíti kilogramy heroinu v kufru. Obviněna je z pašování drog, u soudu ale vinu odmítla. Češka už dříve uvedla, že do Pákistánu přiletěla na focení a netušila, že má v kufru při odletu drogy. Další soudní stání je naplánováno na 16. května.

cukrenka ( 11. května 2018 15:11 )

Občas tolerujeme to, co by se mělo trestat. Je nav ině Pohodlnost a hloupost ? Náprava bude stále jen těžší, jelikož jsme zabředli / TV Barrandov,Kauzy J.Soukupa/ Realita je jízda strašidelným zámkem.

cukrenka ( 11. května 2018 15:05 )

Užívá si "popularity", a nedochází ji, že tam nemá skutečné přátele, ale některé zaujala blond vlasy, to je ale stavba co se viklá.

cukrenka ( 11. května 2018 15:02 )

On není manžel jako manžel. Proto je někdy zapotřebí dávat pozor, aby ti za manželství moc nepovyrostl. Jak se říká "znám tě pušku když si pistol byla"

inocenta ( 11. května 2018 14:57 )

Neblbni, to já jsem taky" bourala", a platím mu dodnes.Ráda, že nejsem pod mostem....

italiano ( 11. května 2018 14:50 )

Ale doba byla vždy "stejna" A lidi takoví jako jsou , byli i dříve.. Někteří s Hitlerem bojovali, a byli popravování, zatímco jiní se holedbali,že pro Hitlera dělají, a nic se jim tedy nemůže stát. Chyrakter má tedy každý jiný a částečně to souvisí i s inteligencí. Jak může být člověk dobrý, když nerozeznává co je špatné a co je zlé.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání