Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zvrhlý násilník se přestrojil za ženu a znásilnil čtrnáctiletého chlapce

Autor: csk - 
12. května 2018
20:44

Kuriózní případ sexuálního napadení se stal na Floridě. Dva muži převlečení za ženy napadli čtrnáctiletého chlapce a pod výhružkou smrtí mu jeden z nich prováděl orální sex. Obviněný Javoris Phillips (36) je za mřížemi, ale po druhém z mužů jako by se slehla zem.

Vše se odehrálo v srpnu loňského roku, napadený chlapec uvedl, že šel na návštěvu ke svému kamarádovi, když k němu přistoupily dvě osoby oblečené jako prostitutky a začali mu dělat návrhy. Ihned poznal, že jde o muže a dal se okamžitě na útěk. Útočníci ho bohužel dostihli, přičemž ho Phillips udeřil do hlavy a svázal mu ruce.

S kumpánem svou oběť odtáhli za opuštěný dům. Podle chlapce mu vyhrožovali, že pokud začne řvát o pomoc, zabijí ho, jeden ze zvrhlíků mu dal k hlavě pistoli a řekl mu, ať „sklapne“. Phillips na nic nečekal, ubohému chlapci stáhl kalhoty a začal s orálním sexem. Jeho komplic mezitím chlapce ohrožoval nožem a celou hrůznou scénu pozoroval. Oběť ale nedbala vyhrůžek a začala křičet o pomoc a pokusila se probít se ze zajetí útočníků. Ti nakonec utekli a odjeli pryč v šedém autě.

Mladík neváhal a vše okamžitě nahlásil na policii. Kriminalisté nakonec dostali tip na facebookový profil jménem Aceianna Phillips. Popis seděl a záznamy ukázaly, že člověk skrývající se pod tímto aliasem se ve skutečnosti jmenuje Javoris a vlastní šedý hyundai a už měl celkem pestrý trestní rejstřík s delikty jako prostituce, napadení veřejného činitele, nelegální držení zbraní a krádeže aut. Phillips tedy skončil za katrem, ale jeho komplic je stále na svobodě.

VIDEO: Podívejte se na rozhovor s Johannou Nejedlovou o sexuálním obtěžování v Česku.

Video  Každá 10. Češka protrpěla znásilnění, hlavně od partnerů a manželů. „Často je to bez křiku a pláče,“ říká Nejedlová  - Andrea Ulagová, Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

cocumysvole ( 12. května 2018 22:19 )

A mám tě admine - jen počkej zajíci

cocumysvole ( 12. května 2018 22:10 )

Admine ještě asi tak 20 minut a mám tvoji IP tak se těš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cocumysvole ( 12. května 2018 22:08 )

Co je Fofola? Víš to vůbec nebo s to jen tak plácnul?

cocumysvole ( 12. května 2018 22:06 )

Co je Fofola? Víš to vůbec nebo s to jen tak plácnul?

cocumysvole ( 12. května 2018 22:03 )

Přesně tak!!! Kdyby mi ho někdo ve 14ti vyhulil tak bych držel jako ovečka a vůbec bych neřešil jestli je to holka nebo kluk. Vono to vyjde nastejno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání