Právě s plným tiketem Sportky máte šanci hrát nejen o desítky milionů korun, ale zapojíte se i do hry o legendární Ford Mustang. „První úlovek trefil sázející z Vysočiny, který si odvezl Škodu Kodiaq. Včetně tohoto pátku se ve Sportce postupně objeví ještě čtyři různá auta,“ říká Václav Friedmann, ředitel komunikace společnosti Sazka. Až do konce června můžete v mimořádných slosováních Sportky ulovit kromě Mustanga také Jaguára F-Type, Volkswagen Tiguan nebo Mercedes GLA.

Do lovecké sezony se Sportkou se můžete zapojit i vy. Stačí si vsadit plný tiket buď jednoduše online na webu Sazky nebo osobně na některém z více než 7 400 obchodních míst společnosti Sazky.

Každý třetí milionář ze Sportky si pořídí nové auto

V loňském roce Sazka vyrobila 259 milionářů. Celá třetina těchto šťastných sázejících při vyzvednutí výhry uvedla, že si za peníze mimo jiné pořídí i nové auto. Více noví milionáři uváděli už pouze investice spojené s bydlením. 

Nové auto můžete nyní získat i vy. Níže najdete všechna data mimořádných slosování Sportky, ve kterých se mimo milionů budou lovit i šelmy na čtyřech kolech:

  • Pátek 11. května – Ford Mustang
  • Pátek 25. května – Jaguar F-Type Coupé
  • Pátek 15. června – VW Tiguan
  • Pátek 29. června -  Mercedes GLA

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!