Kristýna patří mezi hlavní hvězdy seriálu Ohnivý kuře, jenže jeho natáčení nedávno po dvou a půl letech skončilo. „Myslím si, že jsme to vyždímali do úplného maxima a je to super, že to skončilo v takové fázi,“ uvedla pro iDNES.cz herečka, která tak ale přišla o pořádný kšeft.

Navíc to vypadá, že se jí teď nabídky zrovna dvakrát nehrnou. „Teď si dávám takovou pauzičku, takže uvidíme, co se bude dít a jak se to vyvine,"prozradila Leichtová, která je v šestém měsíci těhotenství, a tak je u ní odpočinek na místě.

Zřejmě ale nemá v plánu se jen tak povalovat. „Já mám výtvarné resty, takže bych si je chtěla dodělat. Mám spoustu rozmalovaných pláten, spoustu soch a takových věcí. Tak to bych chtěla na chalupě dotáhnout," vypočítávala představitelka Ivušky ze sitcomu Comeback.

„Určitě si dám i relax. Docela ráda plavu, mám ráda přírodu, chalupu, louky a lesy,“ dodala pro iDNES.cz herečka, která si teď zřejmě bude muset zvykat na život v Ostravě. V tamním divadle totiž působí její partner Vojtěch Štěpánek (34).

VIDEO: Kdo rozplakal Leichtovou v Máme rádi Česko?

Video
Video se připravuje ...

Máme rádi Česko se vrací! Kdo rozplakal Leichtovou? FTV Prima

 

Fotogalerie
29 fotografií