„Já bych svoje IQ ohodnotila na takovej lepší průměr,“ nechala se v reality show Štiky slyšet mladší sestra Ornelly Koktové (25) Charlotte. Ovšem její matka má na to zřejmě trochu jiný názor. „Někdy mi trošku přijde jako trošku přiblblá,“ myslí si.

Když se totiž obě dámy sejdou v kuchyni a připravují zde jídlo, mezi řečí se vzájemně zkouší z vědomostí. „Jak se říká mláděti osla?“ ptá se mladá blondýna matky. Ta váhá a místo toho vyjmenovává raději jiná zvířata. „U koně je to hříbě, u prasete sele.“

Dcera z toho má Vánoce a nakonec prozrazuje, že je to sele. „To se učí v první třídě,“ rýpne si ještě do Moniky. Ovšem ve skutečnosti nemá pravdu a mláděti se říká oslátko či hříbě.

Každopádně starší z klanu Štikových okamžitě vrátí úder. „Náš nejslavnější král v české historii?“ ptá se, ale Charlotte jí místo toho rozumí kráva. „Král, ty krávo!“ zakřičí Monika, ale obě se tomu smějí.

Z blondýnky ale nakonec vypadne vtipná odpověď – místo českého panovníka jmenuje francouzského – Ludvíka XIV. „Českej! Kriste pane!“ kroutí hlavou Monika. „Ale ona je chytrá, ne jako takovej selskej rozum. Je hodná, no,“ snaží se pak dceřinu nevědomost omlouvat.

VIDEO: HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak… Monika utekla ze studia!

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak… Monika utekla ze studia! redakce Blesk

 

Fotogalerie
62 fotografií