Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Lubošovi (†41) se na výletě udělalo špatně: Před zraky tří dětí náhle zemřel!

Luboš (†41) zemřel své rodině před očima.
Luboš (†41) zemřel své rodině před očima.  (Autor: Facebook)
Autor: lm - 
7. května 2018
19:08

Měl to být obyčejný rodinný výlet na prvního máje, Luboš (†41) se z něho už ale domů nevrátil. Tátovi tří dětí se při jízdě na kole udělalo zle a zkolaboval. I přes okamžitou snahu manželky o resuscitaci na místě zemřel.

Luboš se spolu s manželkou Ivanou (34) a jejich třemi dětmi- Vaneskou (10), Davídkem (8) a Adélkou (11 měs.) vydal na prvního máje na kola do slovenské Poruby. "Vaneska s Davidem jeli se mnou vzadu a manžel sebral Adélku a jeli napřed. Najednou však z kola slezl a šel po svých," popsala Novému Času se slzami v očích jeho manželka.

Muž se následně zničehonic zhroutil k zemi a manželka mu ihned přispěchala na pomoc. "On tam ležel a já jsem dělala i nemožné, abych mu pomohla. Všechno však bylo zbytečné. Děti viděly, jak leží na zemi a já se snažila zavolat pomoc, ale bylo už pozdě," pláče Ivana.

I když nejspíš tušil, že je zle, Luboš ještě stihl zabránit další tragédii. "Ještě stihl vzít Adélku z kola, aby nespadla, a ležela mu na břiše. Vždy myslel více na jiné než na sebe," vysvětlila s pláčem mladá vdova.

Milující táta tak zemřel před zraky své manželky a tří malých dětí, které rád brával na výlety a učil je spoustu věcí. "On byl pro nás vším, vždy se o všechno postaral. Když přišel domů, hned zakřičel: ,Už jsem doma, zlatíčka moje.' Nyní tu zůstalo jen ticho. Děti byly na něj fixované, viděly, jak jim zemřel vlastní otec. Je to nesmírně těžké, když mladý člověk zemře na infarkt," uvedla Ivana, která si neumí představit, jak to bez Luboše zvládnou.

Rodina Luboše pochovala pár metrů od jejich kdysi šťastného domova. "Vidím z okna rovnou na hřbitov. Bude se nám nyní dívat do oken," dodala zdrcená žena.

Zobrazit celou diskusi