Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavného YouTubera (†17) zastřelili na ulici! V Londýně zuří válka gangů

Autor: lm - 
7. května 2018
20:12

Teprve sedmnáctiletý chlapec přišel o život za bílého dne na ulici v Londýně. Slavný YouTuber se zřejmě stal obětí války místních drogových kartelů. Jeho zdrcená matka vyzvala k ukončení nesmyslného násilí, které zachvátilo britskou metropoli a od počátku roku si vyžádalo životy už 15 teenagerů.

Sedmnáctiletého Rhyhiema Bartona našli v neděli odpoledne postřeleného na Warham Street v jižním Londýně. Mladíkovi už bohužel nebylo pomoci a před zraky své maminky vydechl naposledy. Rhyhiem byl známým YouTuberem, na portálu rapoval pod přezdívkou GB a podle matky se chtěl stát architektem.

"Byl to tak hezký chlapec. Tohle není žádný život. Můj syn byl moc hodný," uvedla jeho zdrcená matka Pratana pro britský list Daily Mail. "Už to dál nevydržíme, prosíme mladé, aby přestali. Užívejte si života, svého mládí, běžte získávat vědomosti. Máte jen jeden život, tak ho nepromrhejte," vyzvala k ukončení nesmyslného násilí v londýnských ulicích.

Rhyhiem Barton je od začátku roku už 62. člověkem, který byl v britské metropoli zavražděn. Podle matky ho zastřelili z auta gangsteři, kteří už od pátku terorizovali okolí. Talentovaný rapper se už jednou předtím stal obětí útoku. V roce 2016 ho pobodal gang a matka ho následně poslala na rodnou Jamajku, aby byl v bezpečí. Do Londýna se vrátil teprve v únoru.

Martin63 ( 7. května 2018 22:31 )

Fakt mi přijde, že na začátek května a to, že jsou z Londýna, jsou dost opálení. Asi jezdí často na dovolenou do teplých krajin. Je zřejmé, že drogy vynášejí.

al.bunda ( 7. května 2018 21:34 )

Schválně,kdo uhádne barvu pleti gengů bude v diskuzi zablokován

Dannero ( 7. května 2018 20:57 )

s "mírným" nárůstem kriminality se u migrace cizích kultur prý počítá a je to podle sluníčkářů naprosto normální, takže je vlastně podle politiků vše v pořádku, jen se vyškrtne jméno v matrice, trochu se slíbí potrestání viníků a zachování "demokratického" způsobu života a jede se dál.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání