„Záchvat mého muže nastal, když přišel z narozeninové oslavy Pepy a Pepa tam třískl Quentina tak, že ho srazil na zem, a řval na něj: ‚Ty kriple, půjdeš do diagnosťáku!'"přišla během živého vysílání ve studiu Blesk Monika s drsným obviněním.

Podle ní je její vnuk naprosto nezvladatelný a Kokta ho měl tímto způsobem usměrňovat. „Tak to vůbec není pravda. Je to hodnej kluk, kterej říká, že bába Monika řve, neříká jí ani babička, ale Monika, mojí babičce říkal babička. Já bych tě poprosila, aby sis zašla do Bohnic, aby ti něco předepsali," zlobila se na mámu Ornella. „Seš vyšinutá," řekla dokonce.

„V tom případě je vyšinutej náš táta," začala vztekle řvát Štiková s tím, že svědkem děsivého zážitku byl její muž Michal Štika. „Dej mi mobil a já zavolám Michalovi, jestli je to pravda, nebo ne," dožadovala se a dceři hrozila: „Buď ráda, že nevolám. Táta by to řekl!"

Jenže nyní přišel zvrat a Moničin manžel její tvrzení nepodpořil ani v nejmenším. „Cože? Ta se snad zbláznila! Jak na něco takového přišla?" podivoval se pro web Extra.cz Michal. „Tohle snad může vyslovit opravdu jen blázen. Fakt je to hnus,“ dodal na adresu své choti.

VIDEO: Monika kritizovala výchovu Quentina a chování jeho otce Kokty

Video
Video se připravuje ...

Štikovy - Hádka o dítě David Turek

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia!

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia! redakce Blesk


Fotogalerie
76 fotografií