Blondýnu po odvysílání prvních dílů reality show někteří diváci podezírali, že svého manžela terorizuje. Ovšem ona něco takového odmítá a tvrdí naprostý opak. „Je možný, když máš většinu života 53 kilo, bít někoho, kdo má těch kilo 150 a má dva metry? Myslíš, že to jde?“ podivovala se Štiková.

Pak přiznala, že z manželských hádek si odnesla zranění ona. Na hlavě má prý jizvu, kterou jí museli zašívat v nemocnici na osm stehů. „Mám i policejní zprávy o napadení,“ uvedla, ale konkrétní situaci rozebírat nechtěla. „To nemá smysl rozebírat. Ne!“ bránila se otázkám na domácí násilí.

„O naší situaci tak, jak to doma bylo, ví celá rodina. Včetně mojí tchyně. A budou to vědět všichni, protože v tom pořadu Štiky je to hodně rozebírané,“ řekla jen unaveně a nechtěla se dál bavit. Když ale dcera Ornella, která je spíše na straně otce Michala, vše zlehčovala, stejně se neudržela a musela na její slova reagovat.

VIDEO: Brutální hádka v redakci Blesku: Štiky ve vzteku napráskaly jména slavných milenců!

Video
Video se připravuje ...

Brutální hádka v redakci Blesku: Štiky ve vzteku napráskaly jména slavných milenců! David Turek

„Tohle bylo taky špatně, několik situací, kdy rozpoutala máma totální peklo. Ona to opravdu nemá v hlavě v pořádku a některé věci vůbec nemůžete brát vážně,“ nešetřila mámu Koktová, podle níž bylo drama v rodině takřka na denním pořádku. „Oni se prali jako koně už tolikrát, že já si nepamatuju, kvůli čemu to bylo. Mámě stačí i kravina.“

„Ale ten výsledek byl, že moncly a rány jsem měla já. Stačí kravina? A proto zřeže ženskou tak, že musí jet do nemocnice, jo? Ty seš chorá,“ bránila se Monika, která dceru několikrát nazvala spratkem.

Nakonec jí ale došla trpělivost. Servala ze sebe mikroport a nasupeně se zvedla ze židle. S doporučením, aby příště do studia Blesku dorazil spíše její muž a další členové rodiny, odešla přímo uprostřed natáčení. „Ne,“ vyštěkla na dotaz, zda se ještě vrátí.

VIDEO: Štiky ve studiu Blesku : Podívejte se na kompletní záznam!

Video
Video se připravuje ...

Štikovy celý záznam redakce Blesk

Fotogalerie
54 fotografií