Monika se již víckrát vyjádřila v tom smyslu, že lituje, jak byla na Ornellu během výchovy příliš mírná. Teď se ale dokonce opřela i do svého pětiletého vnuka. „Ornella do médií řekne, že jim Quentin večer předčítá, ale on neumí číst, neumí ani pořádně mluvit. Prostě strašný lži," vytkla ve studiu Blesku dceři a naznačila, že ona ani její muž Josef Kokta (61) se chlapci dostatečně nevěnují. Místo toho se prý raději věnují sociálním sítím.

Proto je prý dítě doslova nezvladatelné a extrémně aktivní. „Je schopen během pěti minut vymazat všechny paměti v mobilu, vypnout kamery, rozladit televizi, rozbít sklenice,“ vypočítávala, co všechno Quentin stihne v okamžiku. Přesto ho prý coby babička často hlídá a má ho ráda.

Jenže podle Ornelly naopak Štiková vnoučka vídat nechce. „Quentin sem nesmí, protože by mi umazal podlahu. Quentin támhle na něco sáhne, upatlá mi stůl," cituje matčina slova a vyčítá jí, že chlapce peskuje za to, že se chová jako každé malé dítě. „Chovala se k němu někdy jako k psovi!"

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia!

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia! redakce Blesk

„Já ho prostě tak necepuju jako máma nás, dávám mu určitý prostor, jako by volnost. Teď máme i svoje zájmy, o kterých máma neví, chodíme na cvičák se psem, vodit koně, k paní logopedce," obhajovala svůj styl výchovy Koktová. Jenže matka jí obratem odpověděla, že na logopedii už chodit přestali.

Navíc přišla i s děsivou historkou, kterou jí prý v slzách vyprávěl její manžel Michal (48) a prosil ji, aby to řešila: „Záchvat mého muže nastal, když přišel z narozeninové oslavy Pepy a Pepa tam třískl Quentina tak, že ho srazil na zem a řval na něj: ‚Ty kriple, půjdeš do diagnosťáku!'" Ornella nevěřila svým očím.  „Ty jsi hrozná čarodějnice, to není možný. S příštím víkendem se rozluč. Nebudu ti dávat Quentina," pohrozila dokonce vlastní mámě.

Další střípky z hádky Moniky a Ornelly připravujeme. Máte se na co těšit!

VIDEO: Brutální hádka v redakci Blesku: Štiky ve vzteku napráskaly jména slavných milenců!

Video
Video se připravuje ...

Brutální hádka v redakci Blesku: Štiky ve vzteku napráskaly jména slavných milenců! David Turek


Fotogalerie
68 fotografií