„Ano, my dva zase spolu. Už zítra od 5:55 vás opět s Petrem Říbalem budeme probouzet ve Snídani s Novou,“ oznámila ve čtvrtek na Instagramu Hanka a poděkovala fanouškům za zprávy, které jí posílali během její nepřítomnosti. Poté, co její kolega Říbal přímo ve vysílání nevhodně vtipkoval o tragédii, při níž uhořely malé děti, dostala moderátorská dvojice měsíční zákaz na obrazovce.

„I nám se po vás strááášně stýskalo,“ přiznala divákům blondýnka s tím, že tentokrát bude sice s kolegou moderovat v pátek a další týden také v pondělí, jinak jim ale zůstávají jejich tradiční úterky. Ve skutečnosti ale nečekaného měsíčního »volna« docela dobře využila a nechala si mezitím operativně zmenšit prsa.

„Výměna implantátů u mě byla nutná, protože se na sonu zjistilo, že implantáty mají prasklinky. Bylo to tedy hlavně ze zdravotního hlediska. Při té příležitosti jsem zvolila i rovnou menší velikost,“ prozradila na sociální síti a zveřejnila i snímek z kliniky. Svůj návrat do Snídaně ale přitom oznámila pouhý den poté, co o zákroku promluvila.

VIDEO: Mašlíková po měsíčním distancu na Nově: Co řekla o průšviháři Říbalovi?

Video
Video se připravuje ...

Mašlíková po měsíčním distancu na Nově: Co řekla o průšviháři Říbalovi? David Turek, Aleš Brunclík

Ve skutečnosti se ale do televize nevrací přímo z nemocničního lůžka, jak by se mohlo na první pohled zdát. „Nejdu den po operaci do práce, jsem šílená, ale né takhle. Poslouchám pana doktora na slovo a poslední, co bych chtěla, je, abych si svou neuvážeností způsobila nějaké zbytečné komplikace. Je v mém největším zájmu, aby se vše dobře zahojilo,“ prozradila moderátorka a odtajnila, jak to vlastně bylo.

„Operaci jsem podstoupila a dala si nějaký čas na zotavenou, protože mi bylo jasné, že když se o to veřejně podělím, tak to vzbudí zájem a přijde záplava otázek. Zveřejnila jsem to tedy s určitým zpožděním, abych měla klid na potřebnou rekonvalescenci, což je asi pochopitelné,“ vysvětlovala Mašlíková, která ale musí být na svá ňadra ještě velmi opatrná.

„Hojí se to krásně. S cvičením budu muset ještě nějakou dobu počkat, ale už se nemůžu dočkat, až pan doktor Libor Kment zavelí, že můžu zase začít makat,“ dodala maminka osmiměsíčního syna Andrease, která pohyb a cvičení miluje a neskončila s ním dokonce ani v těhotenství.

VIDEO: Moderátor Říbal žertoval o uhořelých dětech: Přešlap ve Snídani s Novou!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Říbal žertoval o uhořelých dětech: Přešlap ve Snídani s Novou! TV Nova

 

 

Fotogalerie
35 fotografií