Tentokrát ho v roli postaršího kováře čeká pořádný kus práce. Jednak se bude muset ohánět kladivem, mačkat měchy a křepčit kolem kovadliny v hrubé lněné košili. A pak se taky o filmovou slávu bude muset popasovat s tvrdou konkurentkou – dcerou Charlottou. Ta si ale v pohádce nezahraje kovářovu dceru, ale vnučku Barborku! „Působí velmi přirozeně a věrohodně, takže o ni nemám vůbec obavy. To mám spíš o sebe, protože hraju postaršího muže, který je kovářem. V té pohádce taky musí působit, že umí kovat...,“ řekl Blesku zpěvák. „I když tyhle ruce už makaly,“ upozornil zvesela.

Charlotte si s tátou zahrála už ve filmu Decibely lásky, od té doby se na její herecký um snáší jen samá chvála. Tmavovlasá studentka navíc může využít zkušenosti z dabingu i muzikálu. Tátovi pak sekundovala i při nazpívání titulní písničky, která se jmenuje stejně jako pohádka – Když draka bolí hlava. „Byl bych rád, kdyby se věnovala herectví. Jsem přesvědčen o tom, že to v ní je,“ vysekl jí Gott pochvalu.

 Stranou nezůstane ani jeho mladší dcera, která si v pohádce také zahraje jedno z děvčátek. „Obě dvě nemají zábrany. Nellinka je talentovanější spíše na sportovní výkony, gymnastiku a tanec. Ale doma taky zpívá,“ vyložil Blesku Gott.

Vše o Karlu Gottovi naleznete: ZDE!!!

VIDEO:  Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval. Aleš Brunclík


Fotogalerie
34 fotografií