Adéla Gondíková na svůj věk rozhodně nevypadá. Minimum vrásek a tělo jak dvacítka. "Rozhodně pro sebe nedělám nic víc než jiné ženy. Určitě je to genetika, ale teď se opravdu cítím lépe. V lednu jsem se spojila s léčitelkou a ona nám naordinovala očistný detox. Hodně bylinek, žádné maso a alkohol. Držel to i Jirka a zvládli jsme to oba. Ale jak jsme začali grilovat, tak pivku neodoláme," svěřila se Blesku moderátorka, která rozhodně nemá v úmyslu propadnout otužování a koupání v ledové vodě, jako její přítel, herec Jiří Langmajer.

"Jsem strašně zimomřivá a klepu se zimou, jen když Jirku vidím, jak leze do ledové vody. V tomhle ho fakt následovat nebudu. Myslím, že vrcholem mého otužování je, že po sauně na sebe vyliji kbelík studené vody," směje se Adéla, která opět zafušovala modelkám do práce.

"Občas něčemu propůjčím tělo nebo tvář, většinou to jsou značky, kterým věřím a běžně je využívám. Dlouho spolupracuji s návrhářkou Alenou Wilson, protože mi přijde normální, že si na společenskou akci půjčím šaty a vrátím je," míní Adéla, která se stala tváří satelitní digitální televize.

VIDEO: Adéla Gondíková přinutila Langoše k detoxu! Co se stalo?

Fotogalerie
16 fotografií