Utajený šéf David Vítek vede firmu se 400 zaměstnanci a ročním obratem 1,5 miliardy korun. Aby si proklepl své pracovníky, aniž by ho někdo poznal, musel se proměnit v nezaměstnaného chlápka s pleší. Nechal si oholit vlasy, maskéři mu dali barevné kontaktní čočky, umělé zuby a také knírek.

V tomto přestrojení si vyzkoušel tahání internetových kabelů kanálem, z čehož neměl největší radost. „Když tam vlezeme, tak se nelekni těch potkanů,“ vyděsil ho jeden ze zaměstnanců. A šéf Vítek měl skutečně strach a znechucení vepsané ve tváři.

Ještě horší zkouška ho pak čekala ve skleníku, kde ho zaučoval o 15 let starší Lubomír. Právě tam musel čelit normám, které nastavil dle know-how holandských firem. Po pár hodinách, kdy bolestí neudržel ruce ve vzduchu při stříhání listů z rajčat, zjistil, že by se takto neuživil.

„Ono se to z kanceláře dobře radí a hodnotí, ale když je pak nastavený limit, v reálu to vypadá skoro nemožně,“ přiznal Vítek poté, co v plnění nastavených norem zoufale pohořel. Jak se šéf vyrovná s dalšími běžnými úkoly svých pracovníků, uvidí diváci dnes ve 20.20 na Nově.

 

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf trpěl bolestí rukou při práci ve skleníku. archiv TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf musel vlézt do kanálu plného pavouků. archiv TV Nova

Fotogalerie
15 fotografií