Hana Reinders kvůli implantátům nemohla kojit, lékaři jí sdělili, že je má naprasklé a operaci se nevyhne. A tak modelce nezbývalo nic jiného, než jít pod kudlu. Po zákroku sdílela na sociální síti příběh svého poprsí. „Každý den s vámi sdílím své zážitky a radosti, ať ze svého soukromí nebo z práce, takže se tentokrát podělím i s tím méně příjemným. Vídáte mě upravenou a načančanou, tak už bylo na čase vám taky ukázat tu neupravenou, nenalíčenou a unavenou ošklivku,“ začala pozvolna moderátorka, která kvůli přešlapu Petra Říbala (32) nemohla měsíc moderovat Snídani s Novou

Výměna implantátu u mě byla nutná, protože se na sonu zjistilo, že implantáty mají prasklinky. Bylo to tedy hlavně ze zdravotního hlediska. Implantáty bylo tedy nutné vyměnit a při té příležitosti jsem zvolila i rovnou menší velikost,“ pokračuje ve svém příběhu.

 VIDEO: Mašlíková opět ve Snídani! Co řekla o Říbalovi?

Video
Video se připravuje ...

Mašlíková po měsíčním distancu na Nově: Co řekla o průšviháři Říbalovi? David Turek, Aleš Brunclík

Před jedenácti lety si nechala zvětšit poprsí, byl to totiž její velký sen. “Nechala jsem si svá prsa zvětšit na plné čtyřky, protože přece když už to stojí tolik peněz, tak nebudu troškařit, že jo. Nebudu tady psát, že toho lituju apod. I dnes bych si poprsí nechala zvětšit, akorát bych zvolila jinou velikost,“ dodává Hana Reinders. 

Člověk má jiný rozum v 25 letech a samozřejmě v 35 letech. Zároveň se nám s věkem mění i životní priority, jsme zkušenější, no prostě se vlastně celý život nějak vyvíjíme. Zároveň neznamená, že když jsem já měla nějaké problémy s implantáty, že je bude mít někdo jiný, takže pokud to ženě jakkoli pomůže, tak zvětšení prsou, nebo úpravu, naprosto schvaluji,“ uzavřela moderátorka, která po operaci ještě není ve své kůži.

Fotogalerie
36 fotografií