Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlapeček se hlavou zaklínil v zábradlí: Jeho slova dojala drsné hasiče

Autor: rc - 
2. května 2018
09:24

Během víkendu měli hasiči opravdu napilno. Vyjížděli k požárům či zasahovali u dopravních nehod. Hasiči v Karlových Varech navíc v sobotu zasahovali u kuriózního případu. Přispěchali na pomoc chlapci, který uvízl hlavou v zábradlí!

O prodlouženém víkendu se hasiči nezastavili. Uplynulý víkend byl totiž ve znamení pálení čarodějnic, a tak jako každý rok vyjížděli k početným požárům. Kromě požárů však hasiči z Karlových Varů pomohli malému klučinovi.

Ten strčil hlavu mezi zábradlí a nemohl se dostat ven. Během záchrany se požárníci navíc dozvěděli, že pomáhají svému budoucímu kolegovi. „Kromě dnešních požárů a technických pomocí pomohla stanice Karlovy Vary klučinovi, který chce být hasičem, až bude velký. Zásah se mu líbil, tak držíme palce,“ napsal HZS Karlovarského kraje na svůj Facebook.  

VIDEO: Policisté »utopili« vůz v silážní jámě, na pomoc jim přijeli hasiči

FrantaSvacina ( 2. května 2018 19:43 )

Hasiče máme opravdu dobré, ty ai zaslouží pochvalu. Fajnový kluci a malej je príma.

FrantaSvacina ( 2. května 2018 19:40 )

Když jde hlava skrz, tak jde i celé tělo, hlava je u dítěte největší. Kdyby mamina trochu myslela, tak by to udělala jako při porodu, hlava je venku, co přijde pak? Dítě se pootočí na stranu, jedno rameno, pak druhé a nakonec už se dá vytáhnout. Hasiči se nemusí volat a dítěti se vůbec nic nestane. Není potřeba ani křivit zábradlí. x mal vyzkoušeno, funguje to.

centrum ( 2. května 2018 18:20 )

To ten kluk nemá tátu, kterému by to trochu myslelo? Takovýhle zábradlí přece nemůžu nechat u domu, kde si hrají děti. To přece ani nemohlo projít kolaudací. Každé zdravé dítě je zkoumavé ...

marlen5 ( 2. května 2018 15:17 )

TeplaBuchto, je mi tě líto, ty musíš být hodně nešťastný(á). Tak hodně síly ať neotrávíš žlučí sám(sama)sebe.

TeplaBuchta ( 2. května 2018 13:27 )

 Naflákat p.r.d.el zmetkovi rozchlámanýmu👎👎 A té krávě matince tučnou pokutu za neopodstatněný hasičský výjezd. Takové zábradlíčko mohla Ona či kdokoli z dospělých roztáhnout holýma rukama!!!! A ty "marlen5" aby ses dojetím a štěstím neposr.ala, ty trubko😂😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání