Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Písečan brutálně utýral štěňátko: Zvířata mám rád, bránil se na kameru

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ljš, lm - 
30. dubna 2018
20:00

Další lidská zrůda! Písečtí policisté šetří případ muže, který na balkoně svého bytu týral roční štěně. Kříženec jeho útoky bohužel nepřežil, veterinář ho musel utratit. Tyranovi hrozí až tři roky vězení.

"Násilný incident se měl udát v sobotu 28. dubna večer, kdy měl muž na balkoně bytu v Písku fyzicky trestat psa takovým způsobem, že si podezřelých zvuků povšimli svědci a případ oznámili městským strážníkům," uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Na místo vyjeli také policisté, kteří si případ pro jeho závažnost převzali. "V bytě podezřelého nalezli zraněného psa, kterého převezli na veterinární ošetřovnu, kde po konzultaci a zhodnocení stavu štěněte veterinář musel přistoupit k provedení „eutanázie“," uvedl mluvčí.

Muž se na kameru bránil, že tohle rozhodně nechtěl. "Utekl mně a pak mi přišla paní říct, že je u baráku, jo, a já jsem ho vzal domů a chtěl jsem mu nařezat. Nařezal jsem mu a on se po mně ohnal a já jsem chytil amok," popsal reportérům FTV Prima. Na otázku, zda šlo o záměr, odpověděl: "Ne, to ne, to v žádným případě, já mám zvířata rád."

Případem se nyní zabývají písečtí kriminalisté, kteří zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu týrání zvířat. V případě prokázaní viny hrozí majiteli zvířete trest odnětí svobody od šesti měsíců do tří let.

tobinek ( 1. května 2018 10:15 )

Kolik psů musí být ještě týráno aby ty naše soudy začaly ty bestiální zrůdy zavírat. Umlátit ty zrůdy

NordicSA ( 30. dubna 2018 23:22 )

To je porad dokola. Jedine co by na tyhle bestilani tyrany pejsku a jinych zvirat fungoval by byl co nejkrutejsi trestanecky lagr odkud by byl jediny mozny zpusob se dostat - kominem krematoria !!! Kazde rano v 4.00 nastup a kazdy z tech grazlu byl dostal aspon 50 ran bicem. Pak makacka v kamenolomu tak do 10 vecer a k zradlu kus plesniveho chlena a spinavou vodu. A takhle by to fungovalo do te doby nez by ti grazlove zdechli. Pak by nasledovala jejich kremace. Jako straze pouzit severokorejce. Ti v tom maji praxi !!!

Jenovefa ( 30. dubna 2018 23:22 )

Kdy už budou tyto zrůdy řádně trestáni? Pejsek se po něm ohnal? Co by asi ta zrůda dělala, kdyby ho někdo mlátil? Má rád zvířátka, tak to je vidět!Tři roky natvrdo, a i to je málo! Vrah, nic jiného není!

jajas ( 30. dubna 2018 21:20 )

Co to je za debila? Prý: "on se po mně ohnal".....no bodejť, když ho mlátil tak se snažil bránit. Cholerik jeden vyšinutý, a to prý má zvířátka rád? Doufám, že ho odsoudí natvrdo, to je pořád, že mu "hrozí" tři roky...pořád jen hrozí...tak už to jednou těm hajzlům napařte, ať vidí...!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání