Rozumět si měli přestat už před více než dvěma lety. Přesto to zkoušeli a navenek dál hráli hru – všechno je fajn, máme se rádi. A své případné hádky nechávali za zavřenými dveřmi. „Mám se skvěle, právě mi vyšla nová deska a to je tak jediné, co vám mohu říct,“ odpovědělaBasikována dotaz Blesku, zda je doma všechno v pořádku. Jenže podle dobře informovaného zdroje by se mohl pár potkávat u rozvodového soudu, nejsou-li dokonce už rozvodové papíry podepsány.

„Rozvodové řízení probíhá, je docela možné, že jsou už oba rozvedeni. Petr se od Báry odstěhoval a bydlí v pronajatém bytě. Vídají se pouze, pokud si vyzvedává syna, a dělají vše pro to, aby to na něj mělo co nejmenší dopad,“ svěřil Blesku člověk z jejich okolí. Námi oslovený o 16 let mladší Polák toto sice nepotvrdil, ale ani nevyloučil. „O svém soukromí mluvit nebudu,“ odpověděl vyhýbavě na dotaz, zda se rozvádějí. Místo praní špinavého prádla před soudcem se prý oba snaží, aby vše probíhalo v poklidu.

I když Polák změnil adresu trvalého bydliště, která by měla být jen 400 metrů od původního domova, syna Theodora (9) pravidelně vídá a funguje jako vzorný otec. Neustále ho prý vyzvedává ze školy a občas ho do ní i vozí.

Tajnosti kolem svatby

Basiková ze všech sil zapírala i samotnou svatbu a mlžila ještě pár hodin před obřadem. Dvojice si snubní prstýnky vyměnila před deseti lety na hradě Bouzov, ze kterého, i díky najaté ochrance, udělala nedobytnou pevnost. Třetí veselku pak vychválila jako nejkrásnější a zároveň nejdražší.

Zklamání z rozpadlého manželství poznala už potřetí. Sedm let žila s Petrem Jíchou alias Alvou Basikem (55), kterému porodila dvojčata Annu a Marii (25). Podruhé zkusila štěstí s architektem Jaromírem Pizingerem (62), s nímž strávila v manželství osm let. Když nakonec požádal o rozvod, Bára byla psychicky na dně. „Kdybych neměla děti, tak bych tady už nebyla,“ přiznala myšlenky na sebevraždu.

Archivní video: Bára Basiková před dvěma lety promluvila o svém manželství: Třetí rozvod?

Video
Video se připravuje ...

Bára Basiková promluvila o svém manželství: Třetí rozvod? Markéta Reinischova

Fotogalerie
53 fotografií